Shrvana udovica

Janja nije uspjela ispuniti posljednju želju svojem Vinku

showbuzz DNEVNIK.hr

Ususret velikom koncertu u spomen na trogirskog slavuja Vinka Cocu, koji će se 18. prosinca održati u splitskoj Areni, njegova udovica Janja otvorila je dušu za inMagazin i prisjetila se njihovih 40 zajedničkih godina.

Janja Coce nam je, između ostalog, otkrila kako žali što svom Vinku nije uspjela ispuniti posljednju želju - da vidi svog voljenog pudla Medu koji tuguje poput čovjeka.

Većina Vinkove zarade tijekom karijere potrošena je na pokušaje potpomognute oplodnje jer se nikada, priznaje njegova udovica Janja, nisu uspjeli pomiriti s tim što nemaju djece. Godinama su pokušavali sve, i pomoću klasične i alternativne medicine.

Torcida, branitelji i Hajduk najavili su velik humanitarni koncert u splitskoj Areni

'Borili smo se, tu smo uložili, počevši od Slovenije pa Rima pa onda u Zagrebu, dok su nam god godine dozvoljavale. Borili smo se i tu smo mogli vilu imat, koliko se tu potrošilo, ali u svemu tome smo bili zajedno i nalazili utjehu u nečem drugom i u ljubimcima i u rodbini, puno kumova imamo', kaže Janja.

Iako su uz uplakanu 56-godišnjakinju cijelo vrijeme Vinkova i njezina obitelj, rodbina, susjedi i prijatelji, Janja bi, priznaje trenutačno najradije bila na nekom pustom otoku i odbolovala svoju bol.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS