Atraktivne dame

SJEĆATE SE NJIH? Lijepe Riječanke izgledaju bolje no ikad!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Paris Bubičić i Jelena Urukalo danas su prvenstveno majke. Manekenstvo im dođe kao hobi, no izgledaju sjajno!

Riječke manekenke Ivana Paris Bubičić i Jelena Urukalo piste su zamijenile majčinskim i obiteljskim obvezama. Mnogi su primijetili da nakon što su postale majke izgledaju bolje nego ikad pa im nije teško pokazati svoja isklesana tijela.

Ivana Paris izgleda fenomenalno. Dok suprug Dino Bubičić, bivši Mister Hrvatske, kod kuće čuva petogodišnjeg Leonida i devetomjesečnog Noela, lijepa mama Ivana na trenutak se vratila na modne piste, ljepša no ikada. 'Geni, isključivo geni, ja još uvijek nisam krenula u teretanu od prošlog poroda. Nadam se da hoću', rekla je Paris. Manekenske je obveze svela na minimum zbog posla u jednoj stomatološkoj ordinaciji u Rijeci. Brojne majčinske i kućanske obveze ne treba ni spominjati.

Ivana i njezin suprug Dino zaljubili su u reality showu Nove TV Farma pa su mnogi mislili da će ta ljubav trajati dok se ne ugase svjetla reflektora. Vjenčali su se 2010. i sretniji su nego ikad.

U majčinstvu i obitelji uživa i bivša manekenka Jelena Urukalo. Posljednju je reviju nosila dok je bila trudna s kćerkicom Ilonom prije dvije godine. Spremna je, kaže, i na troje djece, jer ne namjerava stati na jednom.

A što su otkrile najseksi Hrvatica 2013. te aktualna Miss Hrvatske, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS