U nekim novim vodama

Najpoznatija hrvatska navijačica otkrila što se zapravo krije iza njezine ljubavi prema nogometu i sportu

Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll In Magazin 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Njezine fotografije obišle su svijet, dobila je i titulu najpoznatije hrvatske navijačice, a sada se Ivana Knoll otisnula i u glumačke vode u seriji "Dar Mar". Ivani je to prva glumačka uloga. Kako joj je bilo na setu, otkud ljubav prema nogometu te što kaže na svoju popularnost s nogometnih tribina, pogledajte u našem videu.

U Dizmovu ponovno ''dar mar''. Ovog puta na vidjelo su izašli grijesi iz prošlosti babe Bebe. A mladu Bebu utjelovila je Ivana Knoll.

"Meni je bilo iskustvo predivno zato što nikad dosad nisam imala priliku glumiti u takvoj seriji i zaista je to jedno veliko iskustvo i baš mi je drago zbog toga. Rekla sam da bolja prva uloga meni nije mogla biti, meni je uloga bila odlična. Da smo baš gospodin Draško i ja bili banditi, baš sam se pronašla u toj ulozi. Baš mi je bila simpatična i smješna i to je definitivno onakva kakva sam ja u prirodi. Ne mislim kao bandit nego vrckava, nasmijana, pozitivna", izjavila je Ivana.

Iako priznaje da gluma nije nimalo lak posao, svakako se jednog dana vidi u tome. A glumačkih izleta imala je, poput mnoge djece, još u školi.

"Čak sad kad se sjetim i jesam. U osnovnoj školi smo mi imali dosta predstava božićnih i da, sjećam se da sam uvijek imala uloge koje su iziskivale više teksta i svega jer zaista mi se to sviđalo", prisjetila se Ivana.

Navijači i javnost Ivane se sigurno dobro sjećaju sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kao jedne od najljepših i najvatrenijih navijačica. Njezine fotografije s tribina tada su obišle svijet.

"Bio mi je to velik šok, bila sam pod stresom to cijelo ljeto, a ekipa je vjerojatno mislila da mi je bilo super. Upravo sam se ja i malo skrivala i bilo mi je neugodno, nisam jednostavno navikla na takvu situaciju. Tamo je bio enorman broj novinara i svega tako da mi je stvarno bilo šokantno, ali s vremenom sam se navikla", priznala je.

Zahvaljujući navijanju i navijačkim rekvizitima, osmislila je i svoju liniju kupaćih kostima.

"Crokinije, a od ovog ljeta sam i muške cro šorceve. Ja jako volim kockice, odnosno kvadratiće i definitivno se vidim u tome da to radim i radim na proširenju s obzirom da dolazi euro, pa svjetsko tako da bit će svega", najavila nam je Ivana.

A i ona se već priprema za nadolazeća prvenstva, za koja se svi nadaju da će se održati pred punim tribinama.

"Karte su već bile kupljene, samo evo nažalost ove godine je sve odgođeno. Baš sam dobila na mail novi raspored kako će se održavati dogodine i nadam se da će se i održati", izjavila je.

Ljubav prema nogometu u njezinu je slučaju krenula od malih nogu.

"Ja sam sama igrala nogomet kao mala. Kako nisam baš brza branila sam, golman sam bila, ali zaista volim utakmice zato što je to mjesto gdje smo svi barem u jednoj stvari složni, za tim koji navijamo. Onda smo skupa i bodrimo se, ta atmosfera, to nigdje drugdje ne mogu doživjeti", objasnila nam je Ivana.

Osim nogometa, bavila se i rukometom, karateom, a okušala se i u tenisu. Međutim, nikad nije razmišljala o profesionalnoj karijeri u sportu.

"Nisam jednostavno baš takav sportski duh, jesam za ples i dan danas plešem - trbušni i pole dance. Ali sportove, jednostavno nisam se više u tome vidjela, niti sam se ikad ja bavila time na profesionalnoj razini, to je više bilo rekreativno", kaže Ivana.

Njezina popularnost rezultirala je i velikim brojem pratitelja na društvenim mrežama. No, kao što svi znaju, u virtualnom svijetu ne teku uvijek med i mlijeko.

"Poruke stižu svakakve. Da se obazirem na ružne, ne obazirem se, nije me briga, svatko ima pravo na svoje mišljenje, a ja iz svega toga izvučem samo najpozitivnije stvari. Da je instagram lak posao kao što svi misle nije, to je zaista posao od 0-24, ali meni je bitno da sam ja u tome zadovoljna i da radim ono što volim", zaključila je Ivana.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS