Hrabro ide dalje

Bivša Miss Universe s osmijehom na licu nakon razvoda: "Ne želim se nazivati samohranom majkom!"

Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Bivša Miss Universe Ivana Delač dala je vrlo iskreni intervju o krahu svog braka.

Ekskluzivno za IN magazin o svojem novom životu i planovima za budućnost govori bivša Miss Universe Ivana Delač.

Našem Davoru Gariću povjerila je kako je oduvijek bila žena koja se sa svim problemima nosila uzdignute glave. Nema razloga, kaže, da tako ne bude i u ovom trenutku kad započinje svoje novo životno poglavlje.

Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Podsjetimo, Ivana je ovoga tjedna potvrdila da se rastaje od supruga Ivana Đole nakon 13 godina zajedničkog života. Ivana je prije dva mjeseca predala papire za razvod i to nakon njegovih problema sa zakonom.

"Nažalost, situacija nije nimalo drugačija od svakog drugog prosječnog hrvatskog para. Kad idete pred oltar mislite da je zauvijek i jednostavno nikad ne očekujete da će tako nešto završiti jer idete otvorenog srca. Situacije se kroz godine mijenjaju i život nosi svoje", započela je uvijek dobro raspoložena Ivana koji ni u teškim trenucima ne gubi optimizam.

Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Ja te znam kao jaku ženu koja zna što želi u životu, koja ima svoju viziju i snove", poručio joj je Davor, a Ivana kratko odgovorila kako je i dalje takva.

U ovoj situaciju ju ne brine ništa, iskreno priznaje, jer sve odluke u životu donosi promišljeno, realno i staloženo.

38-godišnja ljepotica za 10 godina se vidi kako plovi mirnom lukom, s puno posla, okružena prijateljima koji su uvijek uz nju, a tu je i njezin sin Noa kojeg će podržati u svemu što želi u životu.

Ivana Delač (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell)

"Ja imam supruga koji će nadam se pobijediti u svemu onome što je pred njim i nadam se da će Noa brzo vidjeti svog tatu", odgovorila je Ivana na pitanje boji li se statusa samohrane majke. "Ne želim se tako nazivati, a tu su i suprugova i moja obitelj koje su potpora."

Što je još bivša misica otkrila našem Davoru, saznajte u videu.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS