prava rijetkost

Intimna strana velikog Gibonnija kakvog nemamo prilike vidjeti često

showbuzz DNEVNIK.hr

Iako njegove pjesme već desetljećima osvajaju vrhove top ljestvica, te je za svoj je rad primio bezbroj priznanja, Zlatan Stipišić Gibonni ostao je nevjerojatno skroman, a iznad svega - samozatajan.

Od dugokosog heavy metalaca do autora najljepših ljubavnih balada. Ovako bi se Gibonnijeva živopisna najjednostavnije karijera najjednostavnije mogla sažeti kroz jednu rečenicu.

Ne propustite: Deep Purple i Gibonni zajedno nastupaju u Zadru!

Kad je započinjao svoju glazbenu avanturu, koja traje gotovo tri desetljeća, uspjehu koji je ostvario nije se nadao. A Gibo se pred našom kamerom ipak ogolio. O supruzi Sanji koju, kako kaže, poznaje otkako zna za sebe, priča samo u superlativima. Ona mu je uvijek nepresušan izvor inspiracije, osobito kad je bila u posljednjoj trudnoći.

'Imaš tih nekih čudnovatih žena i čudnovatih beba koje to baš prosvijetli i proljepša, eto ja sam tada bio najsretniji', kaže Gibo kojemu je supruga najveća podrška, a zaslužna i za njegov stajling. Svojoj djeci nastoji usaditi vrijednosti kakve su njemu usadili njegovi roditelji, stoga o obitelji vrlo rijetko priča u medijima.

Pogledajte cijeli intrvju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS