Slavni glumac

Intervjuirala je frajera za kojim su ludile sve djevojke

showbuzz DNEVNIK.hr

Jason Priestley osvajao je srca djevojaka. Sada je stao pred mikrofon Ivane Nanut.

Novinarka IN magazina, Ivana Nanut, razgovarala je s Jasonom Priestleyjem u Monte Carlu gdje je on bio u ulozi predsjednika žirija tamošnjeg televizijskog festivala. I dok ga je u šali zvala „gospodine predsjedniče“, dobro raspoloženi Jason ispričao joj je raznorazne detalje iza kamere kultne serije, poput onog da su ju snimali u skladištima u getu gdje su se često pojavljivali i štakori. I sam je režirao 19 epizoda „Beverly Hillsa“, te je otkrio kako je producent serije Aaron Spelling bio vrlo „štedljiv“ (škrt). Jason je za ulogu Brandona zaradio i nominaciju za Zlatni globus te iako mu je odlazak iz serije ostavio gorki okus u grlu, nastavio je i dalje režirati filmove i serije.

Otkrio je i neke pikanterije iz svoje knjige „Jason Pristley: Memoari“ kada je tijekom najveće popularnosti posjedovao je 12 automobila, te kako je preživio noć u zatvoru gdje je završio zbog vožnje u pijanom stanju. Danas kaže kako su mu obitelj i djeca nešto čime se najviše ponosi, te kako im nikada ne bi dopustio da se bave glumom: „Ostanite u školi, to ću im reći!“ Jason danas glumi u popularnoj seriji „Private Eyes“, a ovaj osobni intervju s njim nikako ne propustite pogledati u današnjem IN magazinu na Novoj TV.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS