Donosimo djelić atmosfere!

Bili smo na Beautyfestu by Zadovoljna.hr: Portal koji već godinama okuplja žene ima samo jedan cilj - osnažiti ih!

Kako biti sretna i zadovoljna u svojoj koži, koji su tretmani - kada je o kosi i make-upu riječ - IN, te kako kožu održavati mladolikom - samo su neke od tema koje su bile u fokusu još jednog Beautyfesta by Zadovoljna.hr. Portal koji već 16 godina uveseljava čitateljice, ovim događajem želi potaknuti da se njegujemo iznutra i izvana.

Događanje koje slavi ljepotu i informira o najnovijim trendovima, ponovno je privuklo poznate dame. Ljepota dolazi iznutra, svjesna je toga i Lejla Filipović.

''Nastojim da to bude više iznutra i pridajem veću pažnju tome i bolja osoba da budem, više mi to vrijeme kad mi netko da kompliment meni kao meni, a ne o nekom fizičkog izgledu.''

Osim o mentalnom, oduvijek se brine i o fizičkom zdravlju. Velika je ljubiteljica čajeva pa je to spojila u poduzetničku priču koja je, otkriva, napokon zaživjela.

''Jedan za regulaciju tjelesne težine, u principu poboljšavanje metabolizma, detoxi i ono što kažu svi da im najviše treba - za podizanje raspoloženja.''

Na Beautyfestu se raspoloženje podizalo i uz pomoć stručnjaka iz različitih domena, koji su educirali i inspirirali. Cilj ovog događaja je osnažiti žene.

''Ima svega od tretmana, beautycornera raznoraznih i ono što mi je najdraže su ovi paneli gdje iz prve ruke možemo saznati sve o novitetima, gdje se pokrivaju razne zanimljive teme'', rekla je Edina Pršić Babić.

Na jednom od panela govorila je naša Mia Kovačić, a na panelu od perimenopauzi glas za žene podignula je Lana Barić.

''Imam jedan eksperiment kad kažem ženama neki kompliment 98% žena će reć joj ma ne, ma jooj neko izvlaćenje, samo će ti 2% žena reć hvala i to ne ono umišljeno nego baš hvala. I to bi mi trebale počet prakticirat, zdrava ljubav prema samoj sebi'', govori Mia.

Govorile smo o perimenopauzi što ja mislim da je jako bitna tema zbog toga što se žensko reproduktivno zdravlje od starta smatra nekim baukom, za njega se veže određena vrsta srama baš sam pričala znači kad sam bila mala u srednjoj školi te smo uloške dilale koda je nešto ilegalno pod stolom jedna drugoj ja sam čak protestirala pa bi mahala hodnicima po školi'', kaže Lana Barić.

Naša kamera zavirila je i na make-up i hair radionice, gdje su posjetiteljice mogle dobiti brojne korisne savjete.

''Učimo kako kod kuće napraviti super valove ili neke easy french valove, ali ajmo rečć neki najkraći put kako napraviti frizuru'', kaže Nikolina Perković.

''Cure iz Zadovoljna.hr rade sjajan posao jer zaista okupljaju prije svega veliku zajednicu žena koje imaju razne teme od lifestylea pa do nekakvih životnih tema koje one pokrivaju kako kroz portal tako i kroz ovaj Beautyfest'', dodaje Edina.

Za koji, ako niste stigle, zabilježite datum sljedeće godine.

 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS