''ne mogu vjerovati''

Prve reakcije nove Miss Hrvatske nakon osvajanja titule: "Ovome se stvarno nisam nadala!"

Sinoć je izabrana Miss Hrvatske 2023. Novookrunjena ljepotica je Tomislava Dukić, a velikim slavljem obilježilo se svečanih 30 godina od osnutka najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj.

Najdugovječniji izbor ljepote - Miss Hrvatske sinoć je proslavio 30 godina. Izabrana je i nova Miss - Tomislava Dukić, 25-godišnja kineziologinja iz Tomislavgrada.

"Ne, ne mogu vjerovati, osjećaj je stvarno izvanredan, i iskreno ovome se stvarno nisam nadala", priznala je Tomislava.

Žiri je pomno birao između finalistica.

"Ljepota, pamet, energija, karizma", recept je za uspjeh koji se traži smatra Tihana Harapin Zalepugin. 

"Glavni kriterij je da djevojka bude lijepa, a ono što je meni pojam ljepote je da djevojka graciozna, da se zna lijepo izražavati", izjavila je Ivana Petković Čevra.

Sandi Cenov od ranije ima poveznicu s ovim izborom. Pjesmom je zaprosio, a onde i oženio bivšu missicu Branku Bebić, danas Krstulović.

"Apsolutno da, to su bila neka jako lijepa vremena, super je prisjetiti se toga, a kako imam novu opjesmu onda naravno da i nastupam, i u žiriju sam i jedva čekam to žiriranje", izjavio je Sandi. 

Amir Kazić Leo u posljednje vrijeme, kaže, pomno bira nastupe. Došlo je vrijeme da supruzi Bibi vrati sve vrijeme koje je izbivao.

"Sljedeće godine u prvom mjesecu ćemo imati 35 godina braka, često govorim ne znam kako bi ja se ponašao da je bila obrnuta varijanta, da je ona imala tu karijeru u društvu prekrasnih muškaraca, putovala po svijetu... Ona je to izvrsno podnijela, bila potpora i zato smo danas tu gdje jesmo", izjavio je Leo.

Davor Bilman nakratko je iz žirija Supertalenta, sjeo na stolac žirija za najljepšu Hrvaticu.

"Da, izgleda kao žiri za žirijem, ali ovo je za mene nova situacija, izazovna i morat ću profesionalno promatrati kandidate", izjavio je Davor uoči izbora.

Nastupila su Bilmanu i neka dobro poznata lica. Tijana i Marko već su se predstavili u audicijskim emisijama Supertalenta.

"Spremamo točku koja će biti jedna od najtežih koje imamo. Nadamo se da će biti wow za publiku i da ćemo se možda vidjeti u finalu", najavio je Marko Haos. 

Katarina Mamić, Miss 2019. najduže je nosila titulu. Predstavljala nas je na izboru za Miss svijeta u Londonu. Na ovogodišnji izbor u Indiju, kako se ne smijemo ponavljati, a izbor nije održan zbog pandemije, putuje Lucija Begić, iako nije aktualna missica. No vratimo se novookrunjenoj ljepotici. Tomislava će imat čast predstavljati Hrvatsku na 72. Izboru za Miss Svijeta!

Nedavno sam diplomirala na Kineziološkom fakultetu u Splitu, obzirom da je bilo nedavno trenutno sam u fazi posla, da nađem posao u struci, ali vidjet ćemo sada s obzirom na moje nove okolnosti", izjavila je Tomislava.

Tomislavi prije svega želimo ispunjenje želja i što uspješniji plasman kada dođe trenutak da nas predstavi u svijetu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS