Priznao je

Hari Rončević progovorio o gorućem problemu u Splitu: ''Na kraju sam i ja pokleknuo''

Hari Rončević (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Trenutačno gorućim problemom svojeg rodnog grada pozabavio se splitski kantautor Hari Rončević. On se u svojoj novoj pjesmi "Živit će Dalmacija" osvrnuo na aktualnu problematiku iznajmljivanja apartmana.

''Kredit s kamatom do grla mi stiga, u godinu i po, franak mi se diga, i sad dok još držim glavu iznad vode, vrtim neke šeme da život ne ode...'' tekst je nove pjesme Harija Rončevića koji se osvrće na problem iznajmljivanja apartmana.

''Već godinama slušam, nema čovjeka koji nije ušao u to iznajmljivanje barem s jednom vikendicom ili nešto tako i gotovo svi iznajmljuju, ali to je onda uzelo maha i gotovo svi iznajmljuju i priča se o tome. I na kraju sam i ja pokleknuo, i ja sam ušao u iznajmljivanje'', priznaje Hari Rončević

Živi tako Hari od apartmana, ali i od pjesme. Hari je jedan od onih glazbenika koji možda i je pokleknuo pred iznajmljivanjem apartmana, ali ne i pred glazbenim kompromisima. Ostao je vjeran sebi i nada se kako dobra pjesma uvijek nađe svoj put do publike.

Uz obitelj Rončević nikad se nisu vezali skandali, a unatoč dugogodišnjoj karijeri o Harijevu privatnom životu zna se vrlo malo.

''Nisam imao prilike govoriti o svom privatnom životu, što mi nije ni žao jer moj privatni život je moj privatni život, a što se tiče nekih ekscesa, nije ih bilo, tako da se nije imalo o čemu pisati'', govori Hari, a što je još kazao pogledajte u video priči.

Hari Rončević (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS