Planovi za budućnost

Halid ostaje na glazbenom vrhu: 'Ko more da plati nek plati'

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je četiri puta napunio Arenu u Zagrebu, legendarni pjevač se ponovno vraća vjernoj zagrebačkoj publici, prvi put samostalnim koncertom u Lisinskom.

Jedan od najpopularnijih pjevača s ovih prostora Halid Bešlić još jednom je pokazao zašto je već gotovo četiri desetljeća u samom glazbenom vrhu. Svojim nastupom sinoć u Karlovcu oduševio je publiku koja je uz njegove brojne hitove provela večer za pamćenje. Bila je to tek uvertira za njegov koncert koji će u listopadu održati u dvorani Lisinski, što mu je oduvijek bila želja.

'Baš sam ostao iznenađen. Znam da je znaju, ovo su je pjevali kao i Lavandu. Malo sam se ja zeznuo. Imamo mi kod nas u grupi, govorimo koje ćemo pjesme pjevat. Ja tvrdim da je ova pjesma dobra, neki kao nije. Ja namjerno otpjevam da vidim kako je popularna', kaže Halid.

Nakon što je četiri puta napunio Arenu u Zagrebu, legendarni pjevač se ponovno vraća vjernoj zagrebačkoj publici, prvi put samostalnim koncertom u Lisinskom.

Halid Bešlić: 'Prometna nesreća produžila mi je život'

'To je jedan ovako koncert koji meni znači malo drugačije. Dakle, jedna ozbiljnost, jedna varijanta gdje malo ovaj gdje dolazi malo umjetnost do izražaja ne samo dernek', kaže.

U mirovinu još neće, a kad ode, kaže, provest će je radno.

'Spremam se za koncerte tipa Lisinskog, takve sale, takve, gdje ću pjevat samo to. Ono imat ću bend od 20 ljudi i baš me briga. Ko more da plati nek plati', ponosno kaže Halid.

U rijetkim trenucima kada ne nastupa, Halida veseli uloga djeda, a kako se slaže s unucima pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS