Goran Navojec sasvim otvoreno o najkontroverznijem gastronomskom pitanju, gdje se jedu najbolji ćevapi?
Gdje se jedu najbolji ćevapi u Sarajevu - jedno je od najčešćih pitanja na koje svatko ima drugačiji odgovor. Tim se pitanjem bavi nova komedija oskarovca Danisa Tanovića ‘'Deset u pola’', koja se od danas počinje prikazivati i u hrvatskim kinima. Goran Navojec, koji glumi u filmu, otkrio je za In magazin koliko je ćevapa nastradalo tijekom snimanja filma i zašto je njegova ljubav sa Sarajevom neraskidiva i vječna.
Novi film oskarovca Danisa Tanovića komedija je inspirirana jednim od najkontroverznijih gastronomskih pitanja - gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u Sarajevu?
''To je film o prijateljstvu, ćevapima i ljubavi, ne smiju se ćevapi zaboraviti, nije samo o njima ali zato je i film nazvan ''Deset u pola''. Tijekom snimanja nastradalo je puno ćevapa'', priča Goran.
A koliko je ljudi našeg glumca dosad pitalo gdje se jedu najbolji ćevapi?
''Jako puno, ja sam tamo dosta radio i živio, al najbolji sam odgovor čuo od mog kolege koji je inače doktor. On kaže - ja Gorane čim ujutro otvorim oči, znam koji mi se ćevap jede, ovisno o rasplloženju, ljepota je u očima onoga koji gleda'', priča Goran.
Navojec glumi Sarajliju simpatičnog imena, vježbao je naglasak s Brankom Đurićem i Danisom Tanovićem.
''Ja sam puno glumio na dijalektima, nekad manje uspješno, uvijek toga ima, jezik se mijenja'', objasnio je Goran koji sa Sarajevom ima neraskidivu vezu.
''Sve je počelo s maturalnim putovanjem'', rekao je Goran koji unatoč koronakrizi radi više nego ikad.
''Imao sam jako puno posla u zadnjih 20 godina, ne žalim se, dapače dobro je'', zaključio je.
Cijeli razgovor pogledajte u prilogu In magazina.
IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
1/4 >>
Pogledaj i ovo