Karta seksepila

GOLOTINJA NA SCENI 'Da moram pjevati u kupaćem, meni bi to bilo normalno'

showbuzz DNEVNIK.hr

Vrlo naglašen seksepil i ekstremna razgolićenost na estradi su postali svakodnevica. Na pozornicu se danas izlazi doslovno u donjem rublju - vizualno je očito postalo važnije od onoga što slušamo.

Može li se na sceni opstati bez razodijevanja te koliko su spremne koketirati s golotinjom, neke poznate dame. Ranojutarnji selfiji iz kreveta, prozirno donje rublje, aduti u prvom planu - na domaćoj estradi čednost je vrlina koja ne preživljava. Svakim razgolićenim kadrom videospota ili pak seksi fotografijom, broj klikova i likeova raste, a odjeće je sve manje. No jesu li naše domaće zvijezde svojom golotinjom izmislile toplu vodu?

'Ništa oni nisu napravili što ne radi Amerika', rekao je menadžer Zoran Škugor. Naše zvijezde očito prate svjetske trendove. Upravo je u Americi, tvrde estradni znalci, najveći problem. Sve što mogu Beyonce i Rihanna, mogu i zvijezde Balkana. Seksepil i golotinja, na žalost, već desetljećima prodaju baš sve. Više ili manje sramežljive, naše su pjevačice brzo naučile kako igrati na kartu izgleda.

'Možda sam malo slobodnija u video spotovima, ali samo malo, tako da kad obučem bodi koji je recimo in onda ne okrećem guzu. Nekim mojim kolegicama to nije problem, okrenut se u kameru, to je meni katastrofa, ja to ne mogu', rekla je Andrea Šušnjara.

'Mi mlade se koristimo svim adutima. Na kraju krajeva ja sam toliko na moru i pod palmama i pod suncem da je meni potpuno normalno bit u bikiniju. Da mi netko kaže da moram pjevat u kupaćem meni bi to bilo normalno', otkrila je Maja Šuput.

Što o golotinji na sceni misle poznate face doznajte u prilogu IN magazina.
 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS