''Prvo je baba krenula s tim''

Momčilo Otašević podijelio zanimljiv ritual koji njegova obitelj uvijek radi prije njegovih premijera!

Nakon premijere na filmskom festivalu u Puli, popoularni crnogorski glumac Momčilo Otašević s ekipom filma ''Po tamburi'' poklonio se i zagrebačkoj publici, a film od danas igra u hrvatskim kinima. U razgovoru za In Magazin priznaje je li imao tremu, kojih se starih običaja još uvijek drži i kako će izgledati nadolazeći blagdani u obitelji Otašević.

Momčilo Otašević je jedan od najzaposlenijih glumaca u regiji. Uz svakodnevna snimanja popularne humoristične serije ''Dar Mar'', te hrvatsku premijeru filma ''Po tamburi'', uz sve svoje poslovne angažmane uspijeva uskladiti i dragocijeno vrijeme sa svojom obitelji, suprugom Jelenom Otašević Babić, djevojčicama Mašom i Lotom te sinom Jakšom. Bez obzira na neispavanost i manjak slobodnog vremena, ovog simaptičnog crnogorskog glumca nećete nikada vidjeti bez osmijeha na licu.

Evo kako se osjećao prije zagrebačke premijere spomenutog filma.

''Moram priznati da sam malo imao tremu, pitao sam Jelenu što ću obući, čudan osjećaj, i liejpo i frka je. Strog sam prema sebi, nikad nisam zadovoljan. Perfekcionist sam'', priznaje. 

Zadnjih par mjeseci bilo mu je poprilično radno i turbulentno. 

''Sa snimanja serije ''Drugo ime ljubavi'' išao sam na snimanje filma. Između sam spavao po kombijima. Bila je jedna situacija gdje sam mislio da sanjam na setu'', ispričao je. 

U Puli su ga na premiejri podržali i ponosni roditelji. 

''Baba je znala prosuti vodu za mnom za sreću prije premijere, a tradiciju je mama nastavila'', otkrio je i dodao da će tijekom blagdana ipak malo odmarati. 

''Radujem se odmoru'', zaključio je za kraj. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS