''ogromna mi je čast!''

Tko je djevojčica koja je pjevala s Doris Dragović u Puli? Pobijedila je na Sanremu, a cilj joj je i bio pjevati u Areni!

Koncertom u Puli jedna od naših najvećih glazbenih diva Doris Dragović prisjetila se svojih početaka. Kakav je spektakl pripremila, pogledajte u prilog za In magazin naše Anne Opačak.

Pod zvjezdanim nebom pulske Arene – glazbena diva Doris Dragović dobrim raspoloženjem i svojim nezaboravnim hitovima očarala je deset tisuća obožavatelja. Tom se prigodom prisjetila prvih nastupa koji su se održali upravo u ovom ambijentu.

''Sjećam se kako smo se pripremale, žene – žene za te nastupe. To su se šile posebne krinoline, posebne haljine, posebne toalete, jer je upravo ta pozornica toliko posebna, toliko čarobna, toliko različita od svih drugih'', priča Doris. 

Za Pulu ju veže i njezin prvi solistički koncert. Unatoč dugogodišnjoj bogatoj karijeri, priznaje kako ju na pozornici, čak i danas, puno toga još može iznenaditi.

''I to je ono što je, čini mi se, prekrasno. Kada više ne bude bilo mogućnosti za iznenađenjem, kad više ne bude bilo, onog, nekog iščekivanja, što će to biti, što će se dogoditi, mislim da onda nekako će nestati ta čarolija'', govori Doris. 

Za čaroliju u Puli nisu samo zaslužne bezvremenske pjesme i jak vokal Doris Dragović. Da bi doživljaj bio potpun, potrebno je misliti na svaki detalj. Tako se za modnu kombinaciju vrijednu ovog glazbenog spektakla pobrinula Anamarija Asanović.

''Predivna Arena u Puli diktira samo jedno, tako da sam ja stvarno jako sretna i što je i ove godine radim ovako veliki koncert'', kaže Anamarija. 

Na pulskoj pozornici, Doris se pridružila i jedna posebna djevojčica. Kako joj ova glazbena diva govori, pravo čudo od djeteta.

''A to je, naravno, Zoe, slavna Zoe koja je došla, Zoe Šestan koja je došla i pomela velike festivale u Europi i u Berlinu, gdje je nastupala, upravo s mojom pjesmom. Dakle, kakva čast!'', govori Doris. 

''Uvijek sam sanjala, o tome da ću pjevati u Areni, i kad sam pobijedila zapravo na Sanremu Junioru puno novinara sam govorila o tome kako mi je cilj da jednom nastupam u Areni, čak tada uopće nisam ni znala da ću, ono, dva mjeseca nakon toga zapravo nastupati u Areni, tako da mi je stvarno ogromna čast'', izjavila je Zoe Šestan. 

I Doris je izuzetna čast biti uzorom mlađim generacijama koje, između ostalog, uči koliko je važno u srcu ponijeti svu ljubav koju publika daje.

''U svakom slučaju mogu reći da nam je beskrajno važno to što odemo mi puno bogatiji, i ja uvijek kažem, mi smo svaki put sa koncerta puno više dobili nego dali, iako damo sve od sebe. Međutim to što dobijemo je nemjerljivo'', govori Doris. 

Svoju ljubav, ali i predanost poklanjat će Doris i dalje. A publika će uglas s njom moći pjevati i na nadolazećim koncertima u Osijeku, Zadru i Rijeci.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS