Novi hit

Ekskluzivno emitiranje spota ''Čista ljubav'', danas u IN magazinu

showbuzz DNEVNIK.hr

Borisu Novkoviću je ovo prvi put da izvodi soundtrack.

''Čista ljubav'' ime je nove dramske serije koja ove nedjelje kreće s emitiranjem na Novoj TV, no i naziv pjesme koja je i najavna špica serije u izvedbi Borisa Novkovića. Samo nas par dana dijeli od premijerne epizode ''Čiste ljubavi'', a već danas u IN magazinu Petkom s Petkom gledatelji imaju priliku ekskluzivno pogledati video spot istoimene pjesme.
Borisu je ovo prvi put da izvodi soundtrack, te je ovim povodom izjavio: ''Zazvučalo mi je interesantno i kad sam čuo pjesmu sam odmah rekao kako mi je pjesma baš legla. Ima prizvuk neke nostalgije pa baš zvuči onako u mom retru.'' I autor pjesme Dušan Bačić je vrlo brzo vidio poveznice ove melodije upravo s Borisovim opusom te je rekao: ''Kad sam nekako čuo što sam napravio, jednostavno, prva asocijacija je bio Boris''.

Kako je izgledala atmosfera na snimanju spota, što za Borisa znači ljubav, te kakva su danas njegova razmišljanja o braku gledatelji imaju priliku saznati u IN magazinu, ali i premijerno pogledati video spot koje je između ostalog i prepun uzbudljivih kadrova i živopisnih likova nove dramske serije ''Čista ljubav''.

Osim spota, današnja emisija Petkom s Petkom ugostila je i legendarnog Željka Bebeka, te će gledatelji imati priliku po prvi puta poslušati pjesme s njegovog novog albuma 'Ono nešto naše''. Po prvi puta u emisiji gostovat će i njegova supruga Ružica Bebek koja će ispričati kako je počela njihova ljubavna priča, a sin Zvonimir će s ocem stati na binu i zasvirati gitaru. Uoči početka prikazivanja serije Nove TV 'Čista ljubav' IN magazin donosi i razgovor s glumcima Momčilom Otaševićem i Nives Celzijus koji su dobili zadatak dočarati spotove nekih od najpoznatijih pjesama Bijelog dugmeta.

Ne propustite IN magazin Petkom s Petkom danas od 16.10 sati na Novoj TV!


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS