kratko i jasno

Žera napokon komentirao odlazak kolege: ''Što je radio, njegova je stvar''

Dražen Žerić Žera, Darko Jelčić (FOTO: Pixell/Facebook)

Dražen Žerić Žera i Darko Jelčić naglo su prekinuli suradnju.

Splitska riva ovog je vikenda bila u znaku Crvene jabuke. Jedan od najdugovječnijih bendova na našim prostorima Splićane i njihove goste zagrijao je brojnim hitovima. Iako Žera nije uvijek raspoložen za intervjue, IN magazinu je otkrio što ga posebno veže uz Split, kakav je skijaš, ali i kako komentira nedavni odlazak dugogodišnjeg kolege iz benda Darka Jelčića.

Naime, bubnjar Darko Jelčić bio je jedini član originalne postave benda Crvena jabuka.

"Kroz bend je prošlo 38 ljudi. Čovjek zaželio da ne svira, a poslije što je pravio, to je njegova stvar'', kazao je Žera na njegov odlazak.

Podsjetimo, Darko se ljetos oglasio na Facebooku i kazao kako odlazi iz benda. "Od jučer ne sviram u grupi Crvena Jabuka. Iz grupe Crvena Jabuke sam tjeran u proteklih 9 godina na vrlo smišljene načine, a pogotovo u zadnjih godinu dana. O načinima mog opstruiranja u radu i imenima iz grupe Crvena Jabuka koja su mi ovo priredila, detaljno ću pisati - objavljivati na ovom mom profilu, ali i u elektronskim i pisanim medijima u danima i tjednima koja slijede. Zahvaljujem svim prijateljima i slušateljima Crvene Jabuke na ove 32 godine moje karijere, vaš Darko Jelčić-Cunja", napisao je na svojem profilu na Facebooku.

Dražen Žerić Žera, Darko Jelčić (FOTO: Pixell/Facebook)

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS