Slatka Domenica

Kedžo priznao:"Zaljubio sam se u nju čim smo počeli pričati jer mi je iznimno draga"

Domenica i Kedžo (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Domenica Žuvela osvojila je Damira Kedžu čim su se upoznali.

Od početka sam znala da tu pjesmu želim pjevati s Kedžom - rekla je Velolučanka Domenica Žuvela, na predstavljanju pjesme "Mi protiv nas" koju je otpjevala upravo s njim. Kako nam je ispričala, pratila ga je od samog početka, a iako se prije dueta nisu poznavali, sad su postali pravi prijatelji.

"Čuo sam pjesmu, nju sam upoznao, da sam ju upoznao prije, bez razmišljanja bih  rekao da na duet. Zaljubio sam se u nju na prvo slušanje i onda sam se nekako zaljubio u nju čim smo počeli pričati jer mi je iznimno draga", rekao je Kedžo o lijepoj Domenici.

Za samu pjesmu zaslužan je Ivan Huljić, iako "Mi protiv nas" prvotno nije bila namijenjena ovoj mladoj pjevačici. "Ali kako je otpjevala demo, tako je i ostalo njezino i trebala je biti solo, ali onda je ušetao Tonči jedan dan u studio i pitao zašto ovo nije duet, i sad smo tu gdje jesmo", kazao je Ivan.

"Ne mogu opisati koliko sam sretna da sam s njim. Ovako, on uvijek mene izvuče iz tih nekih mojih velikih nedostataka u govoru", rekla je Žuvela. Na snimanju videospota dobro su se zabavili, iako su temperature bile prilično visoke. U kratkom roku Domenica je svojim pjesmama "Vidi se iz aviona" i "Ljubavna limunada" osvojila simpatije publike, no na to se, priznaje, još navikava. "Nekakonisam očekivala toliko veliku pažnju i tolike preglede. Ali, naravno, drago mi je za svaki taj pregled, evo zagrlila bih sve te ljude što su poslušali pjesmu", zaključila je Domenica.

Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS