Oni su sami svoji gazde

"Ako kažem nešto što mislim, ne moram se bojati da će mi sutra netko 'dati pedalu' s posla"

showbuzz DNEVNIK.hr

Dečki iz Hladnog piva obilježili su svojih 30 godina na sceni dvama slavljeničkim koncertima proteklog vikenda.

Ovaj vikend bio je i u znaku Hladnog piva. Svojih 30 godina na sceni obilježili su dvama slavljeničkim koncertima. Želja za dobrom svirkom, ali i količina svojevrsnog bunta i inata, u 30 godina koliko postoji Hladno pivo, nije splasnula. Kako kažu članovi ovog benda, privilegijem smatraju to što su oduvijek govorili ono što misle.

"Ne moramo se bojati sutradan ako kažem nešto što mislim da će mi netko dati pedalu s posla, da mi netko neće isplatiti plaću. Sami smo svoji gazde i s te strane imamo slobodni prostor. Jedino tko nam može dati otkaz je publika", pričaju dečki iz Hladnog piva.

Ako je suditi prema broju okupljenih u dva slavljenička dana, otkaz nije na vidiku. Zagrebački Dom sportova počastili su sa sedamdesetak pjesama. S tim da je prvi dan bio rezerviran za tzv. old school, odnosno pjesme koje ne sviraju toliko često i žustriju svirku, a drugi dan za najveće hitove.

Ranojutarnje su nastupe lakše podnosili s manjim brojem godina na ramenima. Ipak su oni 30 godina na sceni i uz njih su odrasli brojni naraštaji. Uz mišljenje kako njihovo vrijeme tek dolazi, palčeve drže i mlađim izvođačima. A svoja iskustva, bilo glazbena, bilo ona s obožavateljicama o kojima, kroz smijeh govore, ne smiju javno podijeliti, kako kažu, zbog supruga, no jednom će ih upakirati u knjigu.

Što su nam još dečki iz Hladnog piva otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS