Ajoj!

Prvi tjedan zajedničkog života u Survivoru prošao trnovito: David završio u bolnici zbog opasnog ugriza!

Iza nas je prvi tjedan zajedničkog života plavog i crvenog tima. Survivor će sada sve češće ostajati bez kandidata koji se nakon ispadanja više ne vraćaju kući, nego sjede u poroti. Kalu i Anđela prvi su u toj ulozi, a što se još dogodilo prošlog tjedna u Dominikanskoj Republici, donosi Dorotea Filipaj za IN magazin.

Kalu i Nikolina našli su se u igri balansiranja jer je crveni tim izgubio u posljednjem okršaju s plavima na zahtjevom poligonu. To ih je koštalo Kalua, koji je izgubio u duelu.

"Nadam se da sam bar nekoga inspirisao", zaključio je Kalu.

Ovo je bila njegova posljednja igra u Survivoru, ali na otoku ostaje kao član porote. Na novom poligonu kandidati su morali pokazati posebnu spretnost, a rezultatom velike razlike 10:3 pobijedio je plavi tim i osvojio videopoziv s najmilijima.

Nakon telefonskih razgovora mirno su zaspali, no ne zadugo jer usred noći kandidate je iznenadio poveći pauk. Od neočekivanog posjetitelja najviše je nastradao David, koji je zbog ugriza završio u bolnici. David je igru za plemenski imunitet morao propustiti, a plavi su taj poraz skupo platili. Gubitkom su morali izabrati dvoje kandidata za odlazak u duel - Antoniju i Anđelu.

A sve od sebe dala je Antonija, koja je postavila dovoljan broj valjaka i tako poslala 21-godišnju Anđelu u porotu.

Kako će svi nastaviti zajednički život, saznajte večeras u 22.15.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS