Saša, Tin i Kedžo

VIDEO Prisjetio se dana slave: 'Imao sam samo 16 godina'

showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi glazbenik i glumac Damir Kedžo ostvario je još jedan san - zapjevati na samostalnom božićnom koncertu! Sve o danima velike slave, dok je nastupao u boy bendu Saša, Tin i Kedžo, o uspjehu u Velikoj Britaniji te planovima za inozemnu karijeru otkrio je u intervjuu.

S dva rasprodana božićna koncerta u Rijeci Damir Kedžo zaključio je svoju vrlo uspješnu godinu. Na Splitskom je festivalu slavio u kategoriji najbolje interpretacije, a nedavno je osvojio i nagradu hrvatskog glumišta za ulogu u mjuziklu Crna Kuća.

Damir Kedžo snimio cover hita 'Wake me up'

Kedžo je ostvario zapažen uspjeh na jednom glazbenom natjecanju u Velikoj Britaniji. No borbu do svjetske slave morao je prekinuti zbog tehničkih poteškoća. 'Problem je bio u vizi koju mi Hrvati nažalost imamo jer nam treba još nekakve 4 godine da bi mogli komotno ić raditu Veliku Britaniju. Međutim ne odustajem, volio bi probat, okušat se, nikad ne znaš', kaže pjevač.

 

Kedžo nije mogao odoljeti bar na trenutak vratiti se u svoje tinejdžerske dane kada je bio dio boy benda Saša, Tin i Kedžo, koji je harao Lijepom našom. 'Fali mi druženje, ne fali mi cijela strka. Bio sam dosta mlad u cijeloj priči. Imao sam 16 godina tako da mi je to bilo malo stresno', rekao je pjevač.

Pogledajte i cijeli intervju u prilogu inMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS