Ovo se ne propušta

Domaće glumice na otvorenju jedinstvene izložbe fotografa Johna Pavlisha, zanimljivo je kako je nastao cijeli projekt

Brojne glumice nisu propustile otvorenje jedinstvene izložbe fotografa Johna Pavlisha. Leonu Paraminski, Bojanu Gregorić Vejzović, Natašu Janjić Medančić i mnoge druge fotografirao je u intimi njihovih domova. I to ne bi bilo ništa čudno da cijeli projekt nije nastao beskontaktno - preko videopoziva.

Prije godinu dana, kada smo svi bili zatvoreni u svojim domovima, fotograf John Pavlish došao je na jedinstvenu ideju. U domove poznatih glumica došao je virtualnim putem. Fotografiju s mobitela glumica John bi svojim fotoaparatom bilježio na računalu.

''Zapravo sam se bojao kako će to sve skupa ispasti, do kraja nisam znao što ću dobiti i koliko ću moći dobiti od glumica. Bilo me strah na početku i onda kad sam krenuo, vidio sam da mogu jako puno izvući iz njih i da će to zapravo biti dobro'', govori naš fotograf. 

U intimi svojeg doma, među ostalima, pozirale su mu glumice Leona Paraminski, Nataša Janjić Medančić i Bojana Gregorić Vejzović.

''Obično sam na snimanjima sam s modelom i s timom koji je navikao na snimanja, ovdje smo imali dosta neprofesionalnih članova, imali smo djecu, imali smo članove obitelji'', šali se John. 

''Moja slika nastala je s mojim sinčićem sasvim spontano jer to tako izgleda. Ja dam dijete nevjenčanom suprugu u drugu sobu da ga čuva, onda dijete pobjegne za dvije sekunde i na meni je. On je bio toliko sretan što je naše fotkanje ispalo fotobomba, bilo je simpatično i na kraju je fotka i meni ispala predivna. Predivna, topla fotka'', govori Petra. 

Tijekom snimanja u asistente fotografa pretvorili su se supruzi glumica.

''Mislim da već imaju nekakvo iskustvo s fotkanjem boljih polovica, pa su se dobro snašli. Neki su, koliko znam, i na lonce stavljali mobitele, bilo je zanimljivo'', govori John. 

Fotografije su ujedinjene pod nazivom Faces, Places, Spaces. Jedinstveni projekt predstavljen je u Galeriji Kranjčar.

Prošireni odabir od 30 fotografija možete pogledati na izložbi Faces, Places, Spaces u Galeriji Kranjčar do 21. travnja.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS