brojimo sitno!

Već se naveliko govori o novoj seriji ''U dobru i zlu'', evo zašto nikako ne smijete propustiti prvu epizodu u ponedjeljak!

Brojimo sitno do početka emitiranja nove dramske serije U dobru i zlu. Priliku da pretpremijerno pogledaju prvu epizodu, o kojoj se već naveliko govori i koja se s nestrpljenjem čeka, imali su glumci, produkcijski tim i mediji. Koje su njihove reakcije, te zašto nikako ne smijete propustiti pogledati prvu epizodu u ponedjeljak, saznajte u prilogu In magazina.

Složena priča Veljka Sriće, čovjeka koji 25 godina balansira između dvije obitelji i suočava se s posljedicama dvostrukog života napokon stiže u vaše domove. Zeleno je svjetlo prvo trebala dobiti kod glumačke ekipe koja je utjelovila likove o kojima će se itekako govoriti.

''Ja sam inače dosta veliki skeptik, i dosta sam hejter i uvijek nađem sto grešaka, ali baš sam izašao sretan i ponosan, bojim se da ne ispadnem pretenciozan, ali gledali smo to na velikom platnu meni je to izgledalo kao jedan američki film'', dojmovi su Filipa Juričića. 

Filipova odnosno Veljkova supruga ispunila je dvoranu smijehom, i priznaje kako prvo gledanje posveti analizi svojeg lika.

''Prvo samo sebe, a onda druge, dovoljno dugo traje epizoda da sam se smirila i stigla pogledati sve ostalo, ovo je vrlo iskreno, ne možeš  si pomoći, geldaš neke stvari koje si radio kako je bilo i onda želiš vidjeti je li to tvoja namjera, je li to izašlo van'', priča Mirna Medaković.

Veljkova druga supruga koju utjelovljuje Iva Mihalić otkriva u čemu je tajna uspjeha serije.

''Kolege su sjajni, znala sam da će tako biti, nekako mi lijepo surađujemo, lijepa je energija i sinergija između nas'', zaključila je Iva.

''Ovo su jako dugi projekti i zahtjevni i fizički i mentalno i zato je zapravo jako bitno da smo si dobri'', kaže Iva. 

Kraljica dramskih serija Ksenija Pajić, osvaja na prvu. Iako bi uloga bake mnoge mogla iznenaditi, ovakvu baku apsolutni je gušt gledati.

''Imam dosta godina i staza iza sebe, nastojim se ne uloviti u zamku prvog gledanja, odnosno da panično gledam sebe i tražim si mane, to će drugi napraviti za mnene, tako da nastojim gledati cijelu seriju i druge, i zaista moram reći da mi je sve bilo jako dobro'', zaključila je.

Ksenija odnoso Divna, glumi baku brojnim unucima, a najmlađima među njima ostvarila se želja. Rad na velikom setu i lica ne velikom platnu.

Uz njih uzpoznat ćete mnoga nova lica koja u koja će te se zaljubiti, stoga rezervirajte ponedjeljak navečer za premijeru i budite uz Novu Tv U Dobru i Zlu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS