Uvrijedio ga

VIDEO Nazvao ga WC pjevačem - evo kako mu je Tony odgovorio!

showbuzz DNEVNIK.hr

Cetinski je brzo odgovorio putem Facebooka!

Poznati bosanski glumac i jedan od osnivača legendarne „Top liste nadrealista", Branko Đurić, u stilu britanskih komičara, oponašao je poznatog pjevača Tonija Cetinskog u showu jedne beogradske televizije.

Đurićev performans nije se svidio jednom od najboljih hrvatskih vokala, Toniju Cetinskom jer ga je nazvao pravim primjerom WC pjevača.

'Možda nije toliko duhovito bilo i ja priznajem da sam se ja malo osjećao povrijeđenim', rekao je Toni.

Cetinski mu je ubrzo odgovorio putem svoje službene stranice na Facebooku, vrativši mu istom mjerom - kako Đuro djeluje pomalo staro i potrošeno. Đurićeva šala ne bi ga toliko pogodila da se nije našalio i s njegovom obitelji.

'Žao mi je što je samo u nekoj osjetljivoj fazi za mene i moju obitelj, recimo da samo to prezime nije izokrenuo, možda bi bilo mnogo mekše i elegantnije, mislim ja da on to može elegantnije', dodao je Toni.

Ipak, umjetnici su pronašli zajednički jezik te izgladili odnose.

'Mi smo se čuli i sve smo to izgladili nismo mi toliko uskogrudni, niti on niti ja ja sam se znao često nasmijati na njegove parodije pa čak i na tu parodiju na moj način pjevanja isto sam se nasmijao', zaključuje Toni.

Toni će Novu godinu dočekati na koncertu u Dubrovniku, a otkrio nam je što si je poželio u 2015. godini.

Božićna euforija već je počela među poznatih Hrvatima!

'U ovim godinama najbitnije zdravlje, iako sebi i drugima želim prvenstveno sreću jer je na titaniku bilo ljudi koji su bili zdravi, ali nisu imali sreću', kaže Toni.

Uz to što si je poželio dobro zdravlje i sreću, uspješni glazbenik najavljuje nekoliko novih projekata.

'Jjedan novitet i za publiku iz Hrvatske koja nije imala prilike čuti te stare pjesme koje ćemo iz početka snimiti , naravno novi album radimo punom parom', dodaje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS