Survivor večeras na Novoj TV!

Avantura u izolaciji počinje: Kandidati su spremni suočiti se s prvim izazovima, evo što ih sve očekuje!

Dvadeset kandidata, podijeljenih u dva tima, spremno je suočiti se s prvim izazovima u showu "Survivor". Što ih sve očekuje, pogledajte u prilogu In magazina!

Prekrasna Dominikanska Republika i jedan njezin dio izoliran od svijeta u idućim će danima postati dom kandidatima Survivora.
Pred dva tima već je prvi zadatak.

''Vrijeme je za naš prvi timski izazov. Oba tima nalaze se na brodu. Onaj tim koji prvi dođe na označenu podlogu pobjeđuje'', stoji u jednom od zadataka. 

Timovi moraju pokazati snagu, motivaciju, disciplinu i izdržljivost, sve kako bi osvojili nagradu za koju se treba izboriti...

'Dobrodošli u Dominikanu, dobrodošli u Survivor jeste li spremni za avanturu svog života...'', ovako se najavljuje njihova avantura!

Dvadeset kandidata bit će podijeljeno u dva tima. Na nepoznatom teritoriju bez blagodati modernog života, jedini zadatak bit će im nadigrati i nadmudriti druge, kako bi što duže ostali u showu.

Tražiti hranu, upaliti vatru ili napraviti sklonište - to će biti neki od zadataka dvaju timova, a na tom putu timski rad bit će im od presudne važnosti.

Kako će se snaći u ovim izazovima, što ih sve očekuje, pogledajte u prvoj epizodi, večeras u 22:15 u Survivoru!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS