mračna manekenska strana

DOMAĆE LJEPOTICE KONAČNO PRIZNALE Antea i Maja otkrile neke stvari iz prošlosti!

showbuzz DNEVNIK.hr

Je li ljepota prednost ili breme? Iako ćete u prvi trenutak pomisliti da vam ljepota ne može donijeti ništa loše, neke od poznatih ljepotica s tom se tvrdnjom – ne slažu.

Iako su modne piste zamijenile uredskim poslovima, bivše manekenke Maja i Antea rado su se odazvale angažmanu na gala večeri u Opatiji.

'Više nisam u ovim vodama, bavim se već tri godine svojom strukom, direktorica sam marketinga nogometnog kluba i na moje iznenađenje snašla sam se u nogometu, u potpunosti živim nogomet i jako sam zadovoljna', kaže Antea Kodžoman, bivša manekenka.

Obje se slažu da im možda i nedostaje šetnja modnim pistama, ali da je vrijeme da njima vladaju neke nove nade. Ljepota im je, kažu, katkad bila i teret.

'A ja tu imam neke različite teorije, ja mislim da koliko ti može pomoći, toliko ti može i odmoći. Pa ne mogu sad reći, u nekim stvarima mislim da mi je pomoglo, u nekim stvarima mislim da bi mi bilo bolje da nemam tu titulu, bilo bi mi možda lakše', objasnila je Maja Cvjetković, bivša manekenka.

 

 

'Svi su mislili, kad sam tražila posao, ja sam išla na razgovore, na natječaje, dvije godine nisam mogla naći posao pretpostavljam iz tog razloga što su mislili ˝a neka manekenkica, što će ona meni tu raditi˝, bez obzira na moju diplomu', dodala je Antea.

'Lijepi ljudi se, doduše, moraju dokazivati, baš zbog ovih predrasuda da su ljepota i pamet obrnuto proporcionalni. Ali je, ljepota otvara mnoga vrata', izjavila je Ivana Delač Đolo, bivša misica.

 

 

Da je ljepota u oku promatrača, potvrdila nam je i Danijela na primjeru svoje barabe iz sada već svima poznatog spota.

'Dakle, Matija koji glumi u mom spotu, ja se ne sjećam kada me je toliko žena pitala pitalo za nekoga muškarca. Dakle, džaba six packsi i to, i to je poanta, to je taj faktor x', kaže Danijela Martinović.

 

 

A što su po pitanju ljepote otkrila još neka domaća lica, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS