Glumi ga sjajni Armin Omerović

Stiže riješiti misteriozno ubojstvo: Novi lik unosi pomutnju u "Čistu ljubav"!

showbuzz DNEVNIK.hr

U "Čistu ljubav" ulazi novi lik! Armin Omerović stiže kao inspektor Hrvoje Bulić!

Svoju karijeru Armin Omerović započeo je već s 13 godina. Iza njega je desetak uloga na televiziji i u filmu. Od večeras ćemo ga gledati i kao inspektora Hrvoja Bulića u seriji "Čista ljubav". Hoće li on uspjeti razriješiti slučaj Asjina ubojstva te kako se pripremao za ovu ulogu, Armin nam je sve otkrio.

"On je čovjek koji je vrlo sposoban, profesionalan, ali skloniji je kompromisu nego Tomo, zato je i zadržao posao policajca, inspektora u Zagrebu i na poziv svoga prijatelja, istinskog prijatelja, jer to Tomo zaista i jest", priča Omerović o svojoj ulozi. Posljednih nekoliko tjedana Armin kaže da je u potpunosti inspektor Bulić.

"Bez nekog svog privatnog života, toliko ga istražujem i toliko me zanima, da sam dva mjeseca konstantno on. I sve ono što sam novo naučio, vezano za policijski posao, vezano za taj posao koji veže inspektora nešto je novo za mene. Nikad se u životu ne bih susretao s ovakvim likom", dodaje glumac.

Napetosti u Vrhovcu zato neće nedostajati. A pomutnju će Hrvoje izazvati i u Brankinu životu. "Hrvoje je šarmantan, ne znam zašto. Hrvoje je stvarno šarmantan lik i mogu samo reći da će jednu lijepu priču, jedno lijepo poznanstvo ostvariti sa Brankom".

Svoju prvu ulogu Armin je odigrao u filmu Put lubenica. Tada je imao tek 13 godina, no brzo je shvatio da je gluma njegov poziv. "Dolazim iz radničke porodice i znam kroz svoje roditelje, šta je posao ustati ujutro i ići raditi zanat. Ovo je zanat, ovo je posao kao i svaki posao. Kada sam gledao porodični album prije nekoliko dana, ima jedna slika gdje je bio kolega Emir Hadžihafizbegović, Zijah Sokolović, Krešimir Mikić, Leon Lučev, ja i kineska glumica Sun Mei i iza fotografije je pisalo "Put lubenica film", zima 2005. To je prije 12 godina, prije 12 godina sam snimio svoj prvi film i tad je krenula sva ta priča. Naglo mi se prekinulo djetinjstvo, sa nekih 12-13 godina otišao sam u ozbiljan svijet kinematografije", prisjeća se Omerović.

Što je još otkrio, možete pogledati u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS