in magazin doznaje!

Sin legendarnog Vatrenog stat će pred oltar s kćeri još jednog proslavljenog nogometaša!

Lijepa vijest dolazi iz obitelji legendarnog Vatrenog Aljoše Asanovića. Kako ekskluzivno doznajemo, njegov sin Antonio će 07. rujna u Zadru stati pred oltar sa svojom odabranicom Josipom Skoblar, kćeri proslavljenog nogometaša i trenera Josipa Skoblara. Detalje ima naš Gordan Vasilj.

U obitelji Aljoše Asanovića nema kraja sreći.

Kako prvi doznajemo, njegov sin Antonio će 7. rujna u Zadru oženiti svoju zaručnicu Josipu Skoblar, kćer proslavljenog nogometaša i trenera Josipa Skoblara. Lijepa Zadranka je osnivačica studija koji se bavi organizacijom vjenčanja pa je njihov dan, na kojem se očekuje dvjestotinjak uzvanika, isplaniran do najsitnijeg detalja.

''Najbitnije je da je cura normalna, da bude uz mene i da mi bude podrška.'', rekao je Antonio jednom prilikom. 

Sve to i još mnogo više, pronašao je u svojoj Josipi. Kako se vjenčanje bliži, Antonio je posljednjih mjesec i pol na svojem Instagram storyju objavio dvije njihove zajedničke fotografije.

Očeva slika i prilika rođena je u Cannesu, a tijekom Aljošine bogate karijere, obitelj se zbog nogometa često morala seliti.

''Nije bilo baš lako. Non stop smo živjeli vanka. Putovali smo gdje je god otac igrao. Non stop smo mijenjali države, nije se bilo lako naviknuti, ići tamo u školu, nije tvoj jezik, još kad si dijete nikako se priviknuti, ali na kraju moraš, nema druge opcije.'', ispričao je jednom. 

Isti životni put imala je i Josipa, što ih je dodatno spojilo i učvrstilo njihovu vezu.

Odnos 33-godišnjeg nogometaša i poduzetnice je pun razumijevanja, s obzirom na slične afinitete i stil života. Vjenčanjem Antonija i Josipe spajaju se dvije nogometne obitelji. Zanimljivo, Josip je bio trener Aljoši, dok je igrao za Hajduk. Ekipa In Magazina budućem bračnom paru želi mnogo sreće!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS