Kome cvjetaju ruže

Tko koga ljubi, a tko koga ostavlja

showbuzz DNEVNIK.hr

Ono o čemu se posljednjih mjeseci u gradskim kuloarima šuškalo, sada je dobilo i svoju potvrdu. Manekenka i ekonomistica Anita Dujić ponovno ljubi. Nakon razvoda od Ivana Veljače, sreću je pronašla s glumcem Ivanom Hercegom.

I dok njima cvjetaju ruže, jednoj je drugoj ljubavi došao kraj. Pjevačica Tina Vukov i 24 godine stariji poduzetnik Luka Rajić prekinuli su svoju romansu.

Domaća javna scena dobila je novi par. Nakon što se prije nekoliko mjeseci razvela od Ivana Veljače, Anita Dujić ponovno je zaljubljena, a svoju sreću pronašla je s Ivanom Hercegom.
Fatalni glumac osvojio je srce lijepe Trogiranke koja je navodno upravo zbog njega odlučila okončati svoj jednoipolgodišnji brak. Novi par nije komentirao navode o njihovoj vezi. No Anita je jednom prilikom komentirala kako se na priče o sebi više i ne osvrće.

Ana se toga više ne sjeća, ali priznaje: 'Taj proces je trajao nekih osam godina'

'Prije me to pogađalo sad ne. Valjda to dođe s godinama. Ne marim za to', rekla je Anita.

Nije bila tajna ni da Ivana Hercega prati glas velikog zavodnika. Povezivalo ga se s mnogim damama poput Ecije Ivušić ali i voditeljice Tatjane Jurić s kojom je bio u vezi godinu dana.

'Pa ja mislim da su to više mediji na neki način iskonstruirali, s obzirom da sam ja u tom poslu i stvarno imam tu priliku i sreću da glumim s jako lijepim glumicama i da nekako ti moji likovi koje ja glumim budu neki zavodnici, ali privatno se ja ne osjećam tako, na taj način. Veliki zavodnik, jel... U jednu ruku je to super, u drugu ruku, kažem, to su opet mediji napravili', otkrio je Ivan.

Kako zvijezde osvajaju i kako ih osvojiti

Bio je to pravi boom na domaćoj sceni, no izgleda kako se romansa brzo i ugasila. 26- godišnja pjevačica Tina Vukov i 50-godišnji poduzetnik Luka Rajić prekinuli su vezu. 

'Naprosto nemam o čemu pričati u svom privatnom životu, prilično sam dosadna i obična po tom pitanju', rekla je Tina.

No dosadno im nije bilo. Šuška se kako je razlog prekida prezaposlenost i neslaganje karaktera. A spominje se i da Luka Rajić ima novu djevojku. Pečat toj priči mogao bi dati i status Rajićeve prve supruge Borne Rajić na društvenim mrežama. 

Tko koga ljubi, a tko koga ostavlja pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS