Njoj se ne žuri

'Ništa još udaja, ništa djeca. Imam još fore, imam vremena'

showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea Šušnjara provodi radno ljeto u grupi Magazin. Otkrila nam je ovih dana kako provodi ljetne noći.

Karlovac je ovog vikenda plesao u ritmovima grupe Magazin. Energična i uvijek dobro raspoloženaAndrea Šušnjara prije nastupa nam je otkrila kako provodi ljetne noći, tko je ispituje 'kad se misli udati' te hoće li uskoro promijeniti boju kose.

'Ima dana za sve, ima dana da se odmorimo, da radimo da guštamo i to je to. Ima i noći da se dobro provedemo, da dođete na koncerte grupe Magazin, da zajedno pjevamo', rekla je simpatična Andrea. U provodu je Andrea provela ljetne noći jer i ako ne nastupa, prava je noćna ptica.

'Ja nikad ne spavam po noći, jednostavno ne mogu nikako zaspat jer mi se okrenuo taj bioritam tako da ja zaspem ujutro oko 6-7 onda prespavam ujutro cijelu jednu smjenu pa kad se probudim oko dva tri. imam 100 propuštenih poziva, ajme kako možeš toliko spavat, a ja stvarno jako malo spavam', dodala je.

Živi tako Andrea pravim djevojačim životom. A obitelj i prijatelji najčešće joj postavljaju jedno pitanje - Kad ćeš se udati? 'Ništa još udaja, ništa djeca. Imam još fore, imam vremena. Ja nikad neću bit žena svojih godina, ja imam 29, a osjećam se kao da imam 20', priča Šušnjara. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS