Alkini savjeti

'Kad te frajer ostavi, treba ga zamijeniti drugim!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Alka Vuica plesne podije ovog ljeta namjerava osvojiti novim singlom 'Hitna pomoć'. Ova osebujna kantautorica našoj je novinarki u iskrenom razgovoru otkrila komu je to pomoć potrebna, trebaju li žene muški oslonac u životu te nosi li samački život više prednosti ili mana.

Recept za oporavak ostavljene žene novim je singlom Alka Vuica odlučila podijeliti sa svim pripadnicama nježnijeg spola.

Alka Vuica se vratila s Jamajke: 'Pa tko ne voli mlađe frajere, mlađe je slađe'

'Svakoj ženi kad je frajer ostavi treba hitna pomoć. Radi se o tome da je najbolje zamijeniti  s nekim, pogotovo onim dobrim frajerom u mom spotu, mišićavim, istetoviranim... Kad ti netko kaže da te više ne voli, to je takva bol da treba zapravo odmah izići u neki dobar klub, i provesti se i naći novog frajera', kaže Alka.

Kako kaže, tek je nakon 50-e shvatila da za muškarcem ne treba plakati i žaliti, a moderna vremena donose i nova pravila. Samački život učinio ju je samostalnom, možda čak i više nego što to muškarcima odgovara.

'Hitnom pomoći' Alka najavljuje izlazak novog albuma, koji bi svjetlo dana trebao ugledati ove jeseni. Pogledajte što nam je Alka još otkrila u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS