Svi navijaju od srca!

Albina u borbi za finale Eurosonga, kakav plasman joj prognoziraju kolege? "Jedva čekam da i vi vidite oko čega smo toliko uzbuđeni"

Dvadesetdvogodišnja Albina Grčić večeras će stati na veliku pozornicu Eurosonga. Uoči nastupa javila se za IN Magazin iz Rotterdama gdje se bori za svoje mjesto u finalu ovog velikog glazbenog natjecanja. Kakav plasman Albini prognoziraju kolege glazbenici, ali i što bi joj savjetovali saznala je Julija Bačić Barać.

"Veliko hvala što nas podržavate, nama to ovdje u Rotterdamu jako puno znači i želim vam poslati veliki pozdrav, veliki pozdrav svim gledateljima Nove TV", poručila je Albina svojim vjernim obožavateljima.

Albina je spremna, a njezin nastup u prvoj polufinalnoj večeri pratit će cijela Europa. Dobar rezultat prognoziraju joj i kolege glazbenici.

"Ja mislim da će Albina dobar posao napraviti na Eurosongu", otkrio je Saša Lozar.

"Mislim da bi komotno mogla ići u polufinale jer je onako po svjetskim standardima napravljena", složio se s njim Jurica Pađen.

"Ja mislim da to na Eurosongu nikad ne možeš znati, pa evo možda će konačno i nas Hrvate ove godine iznenaditi", nada se Marko Tolja.

"Držim fige da prođemo u finale, stvarno Hrvatska zaslužuje više neki malo veći plasman, pa nismo toliko loši", zaključila je Ivana Lovrić iz grupe Colonia.

I nismo. U zemlji s toliko sjajnih glazbenika vrijeme je da ponovno zabljesnemo na pozornici ovog velikog europskog glazbenog natjecanja. Albina osim stasa i glasa, ima još mnogo aduta.

"Zrači tu mladost, tu nekakvu možda čak naivnost, slatkoću", smatra Zdenka Kovačiček.

"Ta cijela stvar i ta cijela priča s Albinom me podsjeća na Kylie Minogue. Meni se čini da je Albina na toj valnoj duljini i bit će mi naravno drago da njezin nastup bude uspješan, lijep. Onakav kakav je i ona i njezina pjesma", izjavio je Željko Bebek.

A za ovaj najvažniji nastup u životu, savjeti njenih kolega su: "Nek se ne boji, nek ide glavom kroz zid, nek se prepusti, nek u te tri minute uživa koliko god može. Budi svoj, budi spreman, budi autentičan, što je ona u svakom slučaju. Eurosong je velika pozornica, velika publika i mislim da će tu puno veći posao napraviti nego da se opterećuje s rezultatom. Ona je toliko slatka, toliko ima neku dobru energiju i osmijeh i sigurna je u sebe, ima dobru ekipu tako da ja mislim da joj savjeta ne treba", poručili su joj Marko Tolja, Zdenka Kovačićek, Saša Lozar i Nikolina Tomljenović.

Posljednih dana puno je komentara izazvao i kostim u kojem će Albina nastupiti.

"Ja moram samo reći da je taj kostim napravljen u tri sloja i da sam ja apsolutno prekrivena od glave do pete. Osjećam se ugodno u njemu, poletno, lepršavo.Jedva čekam da i vi vidite oko čega smo mi toliko uzbuđeni", priznala je Albina.

Što već mjesecima priprema ova mlada Splićanka, vidjet ćemo večeras. Cijela Hrvatska navija za nju, a sigurni smo da će "Tick-Tock" otputovati ravno u finale.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Violeta iz "Boljeg života" u 59. objavila fotku u bikiniju, obožavatelji ne mogu doći sebi: "Da Hollywood pozavidi"

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Naomi Campbell u 51. godini postala majka, već je objavila i prvu fotografiju s bebom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS