Turneja oko svijeta

U Kini završili u zatočeništvu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Stjepan Hauser i Luka Šulić već su nekoliko puta obišli svijet. Najuzbudljiviji dio svake turneje su im svirke, no ništa manje zanimljivo nije ni izvan pozornice. Tako su u Kini, primjerice, završili i u zatočeništvu. Pogledajte zašto.

Kratke upute i Luka Šulić je spreman za streljanu. Pucanje je samo jedan od načina kako 2Cellosi krate vrijeme na turnejama na kojima su gotovo svake godine cijele godine.

Najvise im se sviđa američka publika jer je otvorena, entuzijastična i na nogama odmah nakon prve pjesme. Njihova kontra su Englezi, dok su najveću neugodnost doživjeli u Kini.

>> Vodimo vas u backstage najpoznatijeg svjetskog čelističkog dvojca!

'S Eltonom smo svirali u Pekingu, Šangaju, u ogromnoj Areni. U publici je bio neki njegov stari frend, a on je optužen za sve žćivo. Elton je posvetio taj koncert tom liku i nakon koncerta smo svi bili u zatočeništvu, nisu nas pustili iz dvorane, totalni kaos je zavladao', ispričali su dečki.

Uz nebrojene doživljaje koje su skupili na svim tim putovanjima, pozitivna stvar je i što se Stjepan riješio svog straha od aviona. Ipak, kaže Stjepan, od svih prirodnih ljepota koje je vidio diljem svijeta, najljepše mu je vratiti se doma. Zato mu je koncert u Puli osobito važan. Koncert namjeravaju i snimati, kako bi uz njih, svijet obisle i naše prirodne ljepote.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS