RASPAD SISTEMA

OČITAO IM BUKVICU ''To su sve neradnici!''

showbuzz DNEVNIK.hr

Pojedini farmeri više ne mogu izdržati pritisak. Razmišljaju o odlasku kući.

Mentor Joža posjetio je farmu kako bi vidio jesu li farmeri obavili sve zadatke koje im je zadao, kao i hoće li im dodijeliti zeleni certifikat kao potvrdu dobrog rada. Ovoga puta Mentor Joža bio je neugodno iznenađen. „Nije dobro! To je raspad sistema na farmi! Tome sazovi sad sastanak i reci da sam strašno ljut! Ako kažem napravite to tako, tako i tako i probam s vama na lijepi način, a vi sasvim stoto.“, bio je uznemiren Mentor te je dodao: „Ovaj trči tamo, ovaj trči vamo, tu vam drva stoje i isto danas nitko ne radi ništa. Nigdje nikoga na farmi! Pa kako bi ljudi nekad preživjeli da su tako radili? Kome ne paše, neka ide van!“

Mentor Joža imao je primjedbu još i na to kako su Daniela, Barbara i Josipa kiselile kupus. Vidjevši kantu u koju su farmerice utopile čitave glavice kupusa, poručio im je da se to tako ne radi i dao im točne upute. „Ne znam gdje sam ovo vidio nego na farmi! Ovo je novitet!“ rekao je Mentor.

Tomislav je odmah postrojio sve farmere i očitao im bukvicu. „To su sve neradnici!“ vikao je Tomislav. „Tome, ti meni jesi drag i sve, ali ti se ne smiješ inatiti Farmi! Farma je zakon ovdje i to treba poštivati!“ poručio mu je Gordan. Nakon što im je Gazda kazao da se pušnica mora odmah početi raditi, a ne čekati jutro, jer će im u protivnom uzeti svo meso koje bi se u tom slučaju pokvarilo, jedan dio farmera prihvatio se odmah posla, dok je drugi dio krenuo kiseliti kupus, a Damir i Goran radili su metle za Sajam.
Već nekoliko dana Antu muči situacija na Farmi i ističe kako se odnosi među farmerima moraju promijeniti. No, kako iz napete situacije ne vidi izlaz, sve više razmišlja o odlasku kući. „Neda mi se biti u ovakvom okruženju. Ne želim ispasti kao i oni.“ požalio se Ante Josipi. Iako mu je dala do znanja da ga razumije Josipa nije zadovoljna Antinim negodovanjem. „Ante, dobro razmisli, nemoj nikuda srljati.“ kazala mu je i dodala da bi joj jako nedostajao u slučaju da ode s Farme:„S tobom imam odnos koji nisam imala ni s kim. Znam kad god sam te pogledala, uvijek smo se razumjeli.“ poručila mu je Josipa.

Tjedni sastanak na kojem farmeri imaju priliku zaželjeti želje za koje bi se borili u mini dvoboju ukoliko prođu tjedni zadatak, na Staroj farmi vodio je Damir. Na sastanak je stigao s naočalama imitirajući Olivera Mlakara što su farmeri dočekali s usklicima. „Želim da se poprave međuljudski odnosi koliko god je moguće.“ poželio je Ante i pokrenuo lavinu nesebičnih želja. Goran je svoju želju uputio baš njemu i zamolio ga da odustane od svojih namjera da napusti farmu jer smatra da bi to i njegova obitelj željela. „Moja želja je upućena Anti, da dođe k sebi dok još ima kome i da odustane od stvari koje je naumio.“ „Ako ikad budem Gazda htio bih da smo si svi super, da se slušamo i da si budemo svi dobri taj tjedan.“ poželio je Damir, a Daniela s obzirom na svoju želju možda mir na Farmi neće ni doživjeti: „Želim napustiti farmu i ići kući.“ rekla je kroz smijeh. „Moja najveća želja je da pošaljem pismo svome suprugu jer mu je nedavno bio rođendan“ kazala je Ankica, a slično je poželjela i Josipa: „Pošto mi nećakinja za deset dana ima rođendan htjela bih da mi brat i šogorica pošalju neku sliku jer ne mislim još dugo otići odavde, da me podupru i idemo do pobjede.“

Barbara je poželjela tematsku zabavu. Iako je njena želja uključivala sve farmere, Ante je nije podržao: „Mislim da Barbara nije zaslužila s tim što u nekim situacijama ne postupa dobro. Treba igrati pametno, a ne pokvareno.“ Na Novoj farmi Kristijan je zaželio da dobiju karaoke na tri sata te da mu obitelj pošalje slike, dok je za drugu želju zaželio da mu Jelena Rozga pošalje pismo. Tomislav i Gordan ovoga puta imali su iste želje – posjet brata i odojak i pivo za sve.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS