Farma

IZRUGALI SE DAMIRU: "Važno se namazati za bore i otići u solarij"

showbuzz DNEVNIK.hr

Goran je opleo po Damiru pa zaključio da je u krizi srednjih godina.

Josipa je prošloga tjedna Damiru zamjerila što im nije pomogao oko izrade poklona za beskućnike koje su potom Goran i Ante nosili u prihvatilište u Kosnicu, a sada joj smeta što Damir previše vremena troši na poklone iskupljenja.

Obzirom da je Damir dobio kritike za svoj nemar, odlučio je popraviti stvar novim poklonima, no Josipu to nije dirnulo: "Neka se pusti bojanja, bolje neka suđe opere! Non-stop boja!", požalila se Goranu. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Iako je Josipu situacija vidno uznemirila, Goran je dodatno zapaprio atmosferu: "Možda čovjek kad izađe odavde upiše likovnu akademiju", rekao je Goran smatrajući da je Damir kao stvoren za tu profesiju: "On je da bude umjetnik. Cijeli je neshvaćen i usporen." Josipu Goranove šale nisu oraspoložile nego dodatno uzrujale pa je prokomentirala da joj nije jasno kako se Damir uspijeva snaći u stvarnom životu obzirom na ponašanje koje je, kaže, prezentirao na farmi.

S druge strane, Goran Damiru zamjera što hoda po kući u čizmama, a u jutro ga je napao i zbog uriniranja oko školjke. "Važno se namazati za bore i otići u solarij jer ne voli biti zimi blijed", kazao je Goran te zaključio da je Damir u krizi srednjih godina: "Ne može se on pomiriti s tim. Cijeli je iskompleksiran. Lara je napravila nos, vidiš ga hoće još da popravi sise. Zato on i pravi lutkice, pravi ih po svome guštu", dodao je Goran.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS