Zvijezde pod zvijezdama

Pravi rock koncert o kojem bruji Dubrovnik - Parni valjak oduševio publiku

showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoćnjim spektakularnim koncertom legendarne grupe Parni Valjak završen je ovogodišnji program Zvijezda pod zvijezdama.

Band Parni valjak, koji je poznat po unaprijed rasprodanim koncertima u ogromnim dvoranama, prvi puta je nastupao u programu Zvijezde pod zvijezdama, u punom sastavu u posebnom, intimnom prostoru Vala Beach cluba Hotela Dubrovnik Palace.

Sinoćnji koncert uistinu je bio za pamćenje. Band je to koji je zadnjih nekoliko desetljeća obilježio hrvatsku i regionalnu rock scenu a njihove hitove nemoguće je nabrojiti. Slaveći ove godine 40 godina njihova rada, s razdraganom dubrovačkom publikom podijelili su svoje najpoznatije hitove.

Natali Dizdar isprobala nove delicije, a svojim glasom i statom oduševila je na večeri 'Zvijezde pod zvijezdama'

Aki Rahimovski, unatoč visokoj temperaturi, doslovno je s prvim taktovima digao na noge čitavu Valu i do kraja koncerta neumorno plesao. Publika je pjevala u glas i plesala, te nakon dva sata žestoke svirke, vraćala band na bis. Vala plaža doslovno je gorila a najposjećeniji koncert u povijesti programa Zvijezda pod zvijezdama bio je istinski rock koncert o kojem će se dugo u Dubrovniku pričati.

Sinoćnjim koncertom zakruženo je ovogodišnje, jedanaesto izdanje 'Zvijezda pod zvijezdama'. Zbog bogatog glazbenog programa te iznimnih ambijenata u kojima se eventi održavaju, 'Zvijezde pod zvijezdama' postale su prepoznatljiv i nezaobilazan ljetni glazbeno-kulturni događaj za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

Prihod ulaznica za ovogodišnji glazbeni program 'Zvijezde pod zvijezdama' namijenjen za nabavku uređaja i poboljšanje uvjeta rada na Hitnom bolničkom prijemu Opće bolnice Dubrovnik.

Kako je bilo pogledajte u našoj galeriji. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS