Crvena jabuka na turneji

Žera poručio:"Teroriziraju nas neke vremenske nepogode poput tsunamija"

showbuzz DNEVNIK.hr

Band je koncertom uživo najavio slavljeničku turneju kojom će proslaviti 30 godina karijere.

Mirujemo onda kad ne sviramo. Tad se malo opustimo. Imamo sreće da nas vole u cijeloj Europi pa imamo malo slobodnih vikenda', rekao je Dražen Žerić Žera iz Crvene jabuke na Narodnom radiju.

Band je koncertom uživo najavio slavljeničku turneju kojom će proslaviti 30 godina karijere.

Crvena jabuka slavljeničku turneju započinje koncertima u Karlovcu i Osijeku

'Recite mu da ga ljubim u lijevu starku', poručio mu je Tarik Filipović kazavši da mu je Jabuka obilježila jedan dio djetinjstva. Halid Bešlić rekao je da ono što vrijedi traje godinama, pa tako i ovaj band, a Miroslav Rus izjavio da ga svojom energijom i emocijama pogađaju u nerv.
Ivica Propadalo Žeru je usporedio s pokojnim pjevačem Indexa, Davorinom Popovićem, a Alen Vitasović prisjetio se zajedničke suradnje kazavši da je njihova pjesma 'Vraćam se tebi seko' postala evergreen.

Žera ga je pozvao na njihov slavljenički koncert u Cibonu. 'Alen je strašan umjetnik koji ne može doći do izražaja od silnih silikona', rekao je nastavivši u oštrom tonu. 'Treba se prisjetiti da su nekad na estradi bili ljudi, a ne plastične tvorevine. Nekad smo se družili bez noževa u leđima i sujeta. Bilo je i druge muzike, osim onog što nam sada iskače iz radija. Stalno neke vremenske nepogode, tsunamiji i uni momenti', rekao je Žera.

Pjevajući hitove poput Ne govori više ili Nekako s proljeća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', najavili su slavljeničku turneju, čiji će središnji koncert biti 13. Ožujka u Ciboni – Domaće uživo.

U emisiju se po prvi puta javila i Žerina supruga Barbara. 'Uvijek je isti, prema meni je jako pažljiv i dobar, a kao tata je najbolji', rekla je supruga, a Žera se našalio kako joj je ovo bio prvi i zadnji intervju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS