Noć za pamćenje

'Želim da moj koncert u Lisinskom bude prepun ljubavi!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Željko Samardžić najavljuje svoj prvi koncert u Lisinskom, koji je zakazan za 10. svibnja.

Uoči svog prvog koncerta u KD V. Lisinski, u svojoj dugogodišnjoj karijeri, zakazanom za 10. svibnja, Željko Samardžić, priznao je kako želi da upravo taj koncert bude prepun ljubavi.

'Potrudit ću se da to bude noć koju treba ponovo da poželimo i publika i moja ekipa. Dolazi moj veliki bend kao da imamo koncert u Areni. Nedavno smo imali divne koncerte u Kanadi i Americi i baš smo se obradovali koncertu u Zagrebu. Sviramo i pjevamo srcem i svi će osjetiti i čuti kako radi naš kompas za ljubav', rekao je Željko Samardžić.

Šarmer u 60-ima: 'Ženu je lako osvojiti, ali samo brižni je mogu zadržati'

Koncert u Lisinskom nosi naziv 'Kompas za ljubav'. Poznat po prepunim dvoranama i ostalim koncertnim prostorima, priznaje da se još uvijek nije umorio od svega i da ga posebno veseli kada na svojim koncertima vidi mladu publiku.

'Mislim da je veliki motiv za mene to što puno mladog svijeta dolazi na moje koncerte i zbog toga vrijedi nastaviti dalje i sa koncertima i sa novim pjesmama', dodao je Samardžić.

Miljenik žena Željko Samardžić očarao Zagrepčane

Publika će ponovo moći uživati u svevremenskim hitovima poput Stari lav, Devet hiljada, ali i novijim pjesmama poput Zaustavite januar koja je u rekordnom roku pokorila regiju.

Ne propustite vječne hitove pjevača kojemu osmjeh ne silazi s lica! Ulaznice se nalaze U PRODAJI - na blagajni dvorane i putem sustava www.ulaznice.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS