VELIKI KONCERT’

ZDRAVKO ČOLIĆ Žene razgrabile karte za Revelin

showbuzz DNEVNIK.hr

Odmah nakon Dubrovnika Čolić počinje snimati novi album.

Najveća regionalna glazbena zvijezda, Zdravko Čolić, nastupit će u dubrovačkom Culture clubu Revelin, u tjednu ovogodišnje Feste Svetog Vlaha, u subotu, 6. veljače. Bit će to rijetka prilika da ga publika, na samom kraju turneje ‘Vatra i barut’, vidi i čuje u jednom klupskom prostoru. Čolić je otkrio da će odmah nakon Dubrovnika početi rad na novom, 15. albumu koji želi objaviti do kraja godine.

Na spomenutoj je turneji pjevao pred oko 400 tisuća ljudi, uglavnom u velikim dvoranama i na stadionima. Dubrovniku se, kaže, posebno veseli: ‘Dubrovnik uvijek nosim u srcu. Još kao mali često sam dolazio i ljetovao u Dubrovniku jer smo tu imali rodbine. Ostaju uvijek te slike koje su upečatljive, od „Trubadura“ koje sam obožavao kao bend i Marka Breškovića koji više nije među nama, do ljudi s kojima sam se nedavno čuo. Dubrovnik je grad sa kojim smo živjeli i zivimo i dan danas, koji volimo i bez kojeg ne možemo , ne mislim samo na nas koji smo bili tu od djetinjstva, nego i na sve ljude koji vole obići najznačajnije svjetske destinacije.’

Čolić je i danas, sa 63 godine, svjestan da su ulaznice za Revelin, kao i za sve dosadašnje koncerte, velikim dijelom razgrabile žene: ‘Veliki je taj generacijski raspon kada je publika koja mene prati u pitanju i na koju sam najponosniji. Naravno, ima i toga muški pjevač -ženska publika, a žene, naravno, najviše vole ljubavne pjesme. Svi u svijetu znaju da su Dubrovkinje oduvijek poznate kao zgodne žene. Znam da se mnogi žele sa mnom fotografirati, u zadnje vrijeme često i ne stignem svima izaći u susret, oduvijek cijenim publiku i radim sve što mogu da bude zadovoljna. Nikada nisam nastupao u tako posebnom prostoru, jako se veselim i siguran sam da će to biti lijepa noć’, kaže Čolić.

Ulaznica još nešto ima, a organizatori mole publiku da, zbog velikog interesa, dođe odmah iza 21, jer će koncert početi u 22 sata.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS