Svi na vježbanje

Zagorje šalje poruku - Pokreni se!

showbuzz DNEVNIK.hr

Prekrasna slika veselih zagorskih vježbača u Termama Tuhelj najbolji je poziv za ljetno vježbanje na otvorenom

Stručni tim Kineziološkog fakulteta i Biotreninga iz Zagreba dobro je zagrijao brojne Zagorce koji su tmurni dan iskoristili kako bi se dobro zagrijali vježbajući ali i naučili neke od zdravih savjeta o tome zašto je važno vježbati po stručnim nadzorom.

Trenerice slavnih koje će vas natjerati da se znojite!

'Tjelesno vježbanje pod stručnim nadzorom je bitno iz razloga doziranja intenziteta opterećenja te vremena odmora između pojedinih vježbi, ali u jednakoj mjeri i radi kontrole izvođenja vježbi kako ne bi došlo do nepravilnosti a time i do mogućih ozljeda!' – izjavila je Lucija Mudronja sa Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i dodala: 'Individualni pristup doprinosi većoj kvaliteti treninga, boljoj komunikaciji između trenera i vježbača kako bi trener u svakom trenutku imao informaciju o stanju vježbača i prema tome kreirao vježbe!'

Vježbanje je najbolji i besplatan lijek koji nam je svakodnevno nadohvat ruke! Uz samu aktivnost iznimno je bitno veliku pažnju posvetiti i pravilnoj prehrani a brojne vježbače u Tuheljskim je toplicama nutricionistkinja Karmen Matković Melki savjetovala: “I hrana gasi žeđ u ljetnim danima! Osim vode, prirodnih sokova i nezaslađenih čajeva odličan izvor tekućine nakon treninga pruža i "mokra" hrana kao što su mlijeko i fermentirani mliječni napici, juhe i ostala jela “na žlicu” te voće i povrće poput citrusa, dinje, lubenice, tikvica i rajčica kojima se “pokriva” oko 20%, odnosno pola litre dnevnih potreba za tekućinom.“

Ljetna turneja projekta koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja u Tuheljskim je toplicama pokrenula brojne Zagorce, a nastavlja se u Šibeniku te na velikom finalu u Zagrebu 04. rujna 2014.

Prijavite se za vježbanje u Šibeniku i Zagrebu na www.pokrenise.hr, a svi prijavljeni vježbači na poklon dobivaju poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvrščivanje kože koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men's Health, proteine BioTech USA, poklone NIKE-a i brojna druga iznenađenja. Službeni putni partner projekta Uniline omogućuje dolazak tima na vježbanje.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS