Poslušajte!

Vuco ima pjesmu za košarkaše: 'Ne brini, hrvatski puče, mi ginemo sve dok srce tuče!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Siniša Vuco ili Vasilije Mitu objavio je pjesmu 'Hrvatski sokolovi' prije utakmice s Ukrajinom koja bodri naše košarkaše na Eurobasketu. Hrvatska je tu utakmicu dobila i nakon 18 godina ušla u polufinale.

'Sokolovi, sokolovi lete visoko, idu daleko, vratili se iz pepela, dolaze iz zemlje gdje je more duboko, hrvatski sokolovi, mi prvaci smo', pjeva Vasilije Mitu i Živo blato u svojoj novoj pjesmi.

Naime, Siniša Vuco ili general Vasilije Mitu te Živo blato snimili su novu navijačku pjesmu 'Hrvatski sokolovi' za naše košarkaše. Pjesmu su objavili jučer, kratko prije utakmice s Ukrajinom, a podsjetimo, dečki su utakmicu i dobili.



'Od Kreše pa do Dražena, slavna je hrvatska košarka, i danas znamo mi igrati, za svoj narod pobjediti. Ne brini, hrvatski puče, mi ginemo sve dok srce tuče!', pjeva Živo blato.

>> 'Apostoli', ujedinite se: VucoBook je aktivan!

'Apostoli' Vasilija Mitua nadaju se kako će pjesma 'Hrvatski sokolovi' pratiti košarkaše i u polufinalnu utakmicu. Podsjetimo, Hrvatska je nakon dugih 18 godina ušla u polufinale.

>> Košarkaši pišu povijest: HRVATSKA nakon 18 godina izborila POLUFINALE!


Reprezentacija večeras protiv Litve traži i devetu uzastopnu pobjedu na Eurobasketu, a već dugo ovoliko Hrvata nije bodrilo naše košarkaše na natjecanju, a to potvrđuju i naši igrači.

>> Košarkaši lete na krilima navijača: Kemija za finale

'Opet sam pjevao tijekom utakmice. A kako neću u ovoj atmosferi. Pred ovim navijačima ne osjećam umor', rekao je Bojan Bogdanović, piše Gol.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS