Humanitarna večer

Veliko srce kucalo je sinoć u Mansionu

showbuzz DNEVNIK.hr

U gradu okovanom snijegom i hladnoćom, u idili jarunskog jezera, u klubu Mansion sinoć je održan humanitarni SANTA SENDING S.O.S. party.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Svojim dolaskom brojni su posjetitelji darovali sredstva namijenjena udruzi MALI ZMAJ. Veliko srce kucalo je ovu noć za one kojima je pomoć najpotrebnija, posebno ovih dana u godini kada su ljubav i toplina najbolji prijatelj.

Party su uz Mansion organizirali i hrvatska studentska asocijacija (Ekonomski fakultet) i udruga Elsa (Pravni fakultet) te Komuna (Hrvatski studiji). Udruga MALI ZMAJ je društvo koje djeluje od 2009. godine sa sjedištem u Zagrebu sa željom da usreći što veći broj djece i onih kojima je to najpotrebnije.

>> Dok je vani bila prava snježna oluja, ovdje se plesalo golih trbuha!

Mansion priprema i atraktivan novogodišnji program koji predstavlja hrvatski DJ dvojac Frankie Headfors te brojna druga iznenađenja. Ulaznice za novogodišnji spektakl mogu se kupiti po cijenama od 199 kuna za djevojke i 249 kuna za mladiće. Uz glazbu Frankie Headforsa u cijenu je uključena i konzumacija pića, ali i brojna druga iznenađenja koja nas očekuju u Mansionu u ovoj posebnoj noći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS