I još puno toga

Večeras na Špancirfestu - Skunk Anansie!

showbuzz DNEVNIK.hr

Skunk Anansie su već jučer stigli u Varaždin. Uhvatili smo ih u zračnoj luci gdje su odmah, željni svirke uputili poziv svim fanovima da se obavezno zapute na Špancirfest.

Prije Skunk Anansie, koji na Antena Zagreb pozornici Stari grad nastupaju u 22.30 poduprijeti vlastiom vrhunskom produkcijom, publiku će zagrijati varaždinski Jam Ritual. Posebna je čast da su ih, između tri finalista, za svoju predgrupu odabrali sami članovi Skunk Anansie.

Ulaznice za večerašnji spektakl na Špancirfestu mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na ulazu u Stari grad prije samog koncerta.

>> Donosimo izvještaj: Evo kakva je atmosfera na Špancirfestu!

Osim velikog koncerta na Starom gradu, današnji program Špancirfesta vrvi događanjima. Na Stančiću sviraju kultni Pips, chips & videoclips, Lovely Quinces te Cuban brothers. Na kazališnom trgu domaće snage Timeless, a na Korzu će publika moći uživati u Orkestru mandolina Ljubljana.

I to nije ni približno sve. U varaždinskom HNK će se u 20 sati održati humanitarni gala koncert "Operne zvijezde za udrugu SPAS". Jedan od vrhunaca Špancirfesta je svakako i tradicionalni Vindijin glazbeno-scenski spektakl "Milk night" koji je na rasporedu na Starome gradu u 20 sati.

Uz to, ne zaboravite ni na Ulicafest, koji mora veseljem nadoknaditi izgubljeno zbog kiše, Komedijafest kreativne radionice u Parku kreative i još mnogo, mnogo toga.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS