Pogledajte!

Novi video spot klape Kampanel 'Moja jube, lipi cvite moj'

showbuzz DNEVNIK.hr

Klapa Kampanel svojoj publici donosi pravi dalmatinski dašak kroz novi singl 'Moja jube, lipi cvite moj', koji je krenuo u osvajanje radijskog etere, slušatelja i top ljestvica.

Puno toga novoga priprema se u radionici klape Kampanel, a ovim singlom najavljuje se novi glazbeni materijal. Dečki iz Kampanela bacili su se na posao radeći na novim pjesmama, a danas premijerno možete pogledati video spot za aktualni singl, koji je snimljen pod redateljskom palicom Ive Biočine.

Klapa Rišpet u Clubu Roko u petak 9. svibnja!

Glazbu za singl 'Moja jube, lipi cvite moj' potpisuje Ingrid Flesch, autor teksta Asja Kahle, dok aranžman potpisuju zajedno Miro Trgo, Slaven Bolanča, Davor Marko Krnjak.

˝Singlom 'Moja jube, lipi cvite moj' Kampanel najavljuje novi materijal, nove pjesme. U posljednje vrijeme puno toga novoga se sprema, a mi jedva čekamo da publika čuje sve što smo pripremali s puno truda i ljubavi, jer glazba je naša velika ljubav. Nadamo se da će publika uživati u aktualnom singlu, kao i video spotu koji danas predstavljamo˝ - rekao je Miro Trgo iz klape Kampanel
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS