Novo ime

Upoznajte Nimbus uz pjesmu 'Sad kada znam'

showbuzz DNEVNIK.hr

Pod umjetničkim imenom Nimbus krije se projekt autorice i pjevačice Maje Lovrić u glazbenim vodama poznate pod nadimkom Kosa.

Nimbus kao oblak donosi promjenjivo vrijeme i padaline, dok u glazbenom smislu Nimbus kroz svoje tekstove govori o promjenama u životu pojedinca.

Upoznajte dečke iz benda Vigor - njihovo vrijeme je došlo!

Iako alter-indie-pop projekt Nimbus datira iz 2002. godine, trebalo je proći desetak godina do prvog pravog istupa u javnost. Nakon dugogodišnje glazbene karijere u bendovima Pea, Abrakha-dub-r (Abraka dabar) i Ihthis, Kosa je svoje tekstove, glazbu i glas javnosti predstavila prvim Nimbusovim singlom „Ponekad” u ljeto 2011. godine. U međuvremenu je objavljen i spot za pjesmu „Otok“, a za prvi diskografski singl Nimbusa odabrana je pjesma „Sad kada znam“. Autorica glazbe i teksta je Maja Lovrić, dok produkciju potpisuje Ivan Grancarić.

Evo što o pjesmi kaže Kosa: 'Pjesma govori o situacijama u kojima sami sebi namećemo neke kalupe, držimo se strogo zadanih obećanja, ciljeva, a kad nam se loši obrasci non stop ponavljaju, ne vidimo izlaza. No, čim sebi dopustimo promjenu, maknemo lažne barijere, shvatimo da su svi ti problemi i situacije koje se ponavljaju 'zubi koji ne mogu ugristi' i nisu nam potencijalna prijetnja. Ljudima je ponekad potrebna promjena, ne treba se plašiti promjene.'

Režija i kamera: Mare Milin
Montaža: Maida Srabović
Producent: Ivan Grancarić
Autorica glazbe i teksta: Maja Lovrić
Šminka: Nikolina Gega
Stilistica, frizura: Mare Milin
Zahvala: Ivan Slipčević, Decker & Kutić
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS