Ho Ho Ho

VIDEO Djevojka otela Djeda Božićnjaka samo za sebe!

showbuzz DNEVNIK.hr

Možete li zamisliti djevojku koja za Božić ne želi poklone, jer želi Djeda Božićnjaka samo za sebe?

Simpatična Božićna priča Filipa Dizdara, koju nam je nedavno ispričao u pjesmi 'HO HO HO', dobiva i svoj vizualni identitet. Djevojka koja otima Djeda Božićnjaka samo za sebe i Djed Božićnjak koji svira gitaru samo su dio ove neobične priče koju je režirao sam Filip Dizdar.

Veseli blagdanski ritam i simpatična priča u pjesmi „HO HO HO“ Filipa Dizdara

Spot je sniman na imanju poznatom kao 'Božićna priča obitelji Salaj', koje krasi 1 300 000 božićnih lampica. Ovo čarobno imanje nalazi se u Čazmi i poznato je kao jedino imanje na ovim prostorima u potpunosti tematski 'uronjeno' u Božićni ambijent… Djevojku koja otima Djeda Božićnjaka u spotu glumi mlada djevojka iz Rijeke, Zara Hrvatin, kojoj je ovo bila prva uloga u video spotu, a po riječima redatelja spota, u njoj se odlično snašla!

'Zara je svoju ulogu odlično odigrala, a time i meni pomogla da se i ja potpuno uživim u svoju. Na snimanju sam bio maskiran u Djeda Božićnjaka što je privuklo veliki broj djece da mi priđe u želji za fotografiranjem. Iako to nisam očekivao, bilo je jako zabavno glumiti djeda s gitarom neko vrijeme. Spot je pozitivnog karaktera i ovog puta sam smanjio nasilje na minimum, ipak su blagdani', rekao je Filip Dizdar.

Glazbu pjesme 'HO HO HO' zajedno potpisuju Filip i provjereni suradnik Alan Dović, s kojim je surađivao i na posljednjem singlu 'Ona zna'. Produkciju i aranžman također potpisuje Alan Dović, dok je mastering pjesme radio Dragutin Smokrović-Smokva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS