"Bijela zastava"

Tony Cetinski uoči dva velika beogradska koncerta iznenadio novim singlom, udružio je snage sa svjetskim supervizorima!

Tony Cetinski Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Tony Cetinski obradovao je obožavatelje novom pjesmom "Bijela zastava".

Uoči rasprodanog koncerta u Beogradu i otvorenih novih datuma, 20. i 21.11. u Sava Centru, Tony Cetinski odlučio je sve iznenaditi novim singlom.

"Bijela zastava" danas je predstavljena u radijskom, ali i televizijskom eteru, a slušati je možete i na digitalnim servisima, Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal i Amazon.

"Pjesma je osebujna, autentična, već neko vrijeme stoji u ladici i čeka svoj trenutak. Jako sam sretan što mogu baš u ovome trenutku predstaviti pjesmu 'Bijela zastava', koja je sama po sebi dovoljno jaka da ne treba puno o njoj pričati. Nismo bili opterećeni komercijalnošću, niti ikakvim parametrima tržišta, totalno rasterećeni smo bili dok smo je stvarali i upravo takvi smo i sada kada je predstavljamo. Onako baš za svoj gušt", poručio je Tony.

Sve spomenuto rezultiralo je i suradnjom s novim autorima, koji stoje iza pjesme, Vojislav Dragović koji je autor glazbe, a u suradnji sa Milošem Čorlijom nastao je aranžman, dok tekst potpisuje Katarina Ćirić.

"Iznimno sam sretan zbog novih suradnji koje su se dogodile, a posebno s čovjekom koji mi se pojavio u životu u zadnje vrijeme, također sa cijelim njegovim timom. Zahvaljujem se svim suradnicima, i profesionalcima koji su to fantastično aranžirali i producirali.
Posebno hvala timu supervizora", istaknuo je Cetinski.

Obje strane nisu skrivale oduševljenje i čast što im se pružila prilika za zajedničku suradnju, a evo što je tom prigodom poručio tim koji je radio ujedno i na glazbi za film James Bond:

"Bilo nam je zadovoljstvo raditi na ovom glazbenom remek djelu, a isto tako i sa Tonyjem Cetinskim, kojeg smatramo vanserijskim pjevačem svjetske klase."

Svakako valja istaknuti kako je tim supervizora koji je radio na pjesmi "Bijela zastava", radio i za svjetski poznata imena poput, Jamiroquai, Bjork, Simply red, Sam Smith i Taylor Swift.

Kao i do sada, Tony je oduševio i posebnim video spotom, čiju režiju ovoga puta potpisuje Goran Spasić - Goša.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Svi pričaju o seksi fotkama Victorije Beckham koje kruže internetom, kako li je David reagirao na to?

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nitko nije mogao skinuti pogled s ove ljepotice kad se pojavila na plaži, nevjerojatno je kako ova žena izgleda

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS