Klapska poslastica

Tomislav Bralić i klape Intrade opet u Zagrebu - s njima i Oliver Dragojević!

showbuzz DNEVNIK.hr

Tomislav Bralić i klapa Intrade i ove će nas godine počastiti pravim glazbenim spektaklom.

Već osmu godinu mjesec prosinac obilježen je tradicionalnim i uvijek nestrpljivo iščekivanim koncertom jedinstvenog Tomislava Bralića i klape Intrade u Zagrebu.

Ovi popularni promotori 'klapske pisme' uvijek su bili dobri domaćini pa su na svoje koncerte pozivali samu 'glazbenu kremu'. Ove godine tu čast zaslužili  su pozvali Vanna, Miroslav Škoro i Oliver Dragojević.

Budući da je Oliver imao dogovreni koncert u KD 'V.Lisinski', njegovo gostovanje nismo najavili nego samo naznačili kao 'gost iznenađenja', kažu organizatori. Nakon tri rasprodana koncerta u 'Lisinskom' Oliver će se još jednom pridružiti svojim prijateljima na pozornici Doma sportova.

Suradnja Tomislava Bralića & klape Intrade i Olivera traje još od 2002., kad su snimili i zajednički live album, a od 2006. godine zajedno nastupaju na tradicionalnim koncertima Tomislava Bralića i klape Intrade koji se održavaju svakog prosinca u Zagrebu. Oliver Dragojević i Tomislav Bralić udružili su svoje anđeoske glasove i u pjesmi ''Škrinja jubavi''.

Prije tjedan dana Tomislav Bralić & klapa Intrade vratili su se sa uspješne dvotjedne turneje u Australiji, u kojoj su održali čak šest rasprodanih koncerata te oduševili Australiju i najavili još jedan pohod iduće godine.

Klapa Intrade u Sydneyu održala čak dva koncerta!

'Svugdje je poći, ali uvijek je najljepše doma doći', dodaju promicatelji lijepe dalmatinske pisme.

U Domu Sportova 14.12. očekuje vas vrhunska produkcija, čarobna scenografija, veličasntvena melodija i nekoliko skrivenih, ugodnih iznenađenja. Ako još niste, požurite po svoje ulaznice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS