Sve na jednom mjestu

ToMina uspješna godina okrunjena je izlaskom debitantskog albuma "Prevari me osjećaj"!

Toma Matija Režek i Gordan Svilar/PR 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ocean of Love, Budala ja, 193, Prevari me osjećaj – svi uspješni singlovi napokon su na jednom mjestu. Ovu izuzetno uspješnu glazbenu godinu ToMa završava objavom albuma prvijenca kojeg je nazvao po aktualnom singlu Prevari me osjećaj!

Ali osjećaj nas može prevariti samo u jednoj stvari - kada govorimo o hitovima u kojima uživamo zadnjih par godina, imamo osjećaj da je ToMa izdao već nekoliko albuma, a onda shvatimo da mu je ovo tek prvi. Ovu godinu su obilježili uspjeh hit singla 193 koji je preko 30 tjedana bio u HR TOP40, a kao i aktualni singl Prevari me osjećaj, u vrhu najtraženijih pjesma tražilice Shazam.

Ovaj album je rezultat istraživanja raznih glazbenih žanrova i inspiracija koje je ToMa crpio iz vlastitog, ali i života ljudi oko sebe. Pjesme na albumu kronološki su poredane, svaka pjesma ima svoju priču i odražava različite aspekte ToMinog umjetničkog puta, od euforije do introspekcije, a kroz ovaj album slušatelji mogu pratiti to putovanje.


Izlazak debitantskog albuma poseban je osjećaj za svakog glazbenika: „Suradnja sa svim ovim fantastičnim suradnicima koji su svojim genijalnim pristupom obogatili svaku pjesmu na albumu, donosi nam album Prevari me osjećaj na način na koji sam to oduvijek priželjkivao – zaokruženu priču koja prikazuje moj rast kao glazbenika. Ovo glazbeno putovanje bilo je nevjerojatno iskustvo, isprepleteno emocijama, kreativnošću i suradnjom s nevjerojatnim umjetnicima. Njihova jedinstvena vizija doprinijela je stvaranju zvuka koji želim podijeliti sa svima koji će preslušavati ovaj album. Hvala svima koji su me podržavali tijekom ovog procesa, a posebno se želim zahvaliti svojoj publici. Njihova podrška je gorivo koje me potiče da idem dalje i istražujem nove glazbene horizonte. Nadam se da će ovaj album donijeti radost i emocije koje nosi u sebi. Svaka nota ima svoju priču, a svaki tekst odražava dijelove mog putovanja“ sretno je komentirao izlazak albuma ToMa.

Uživajte u albumu Prevari me osjećaj, koji je dostupan je na svim streaming servisima i na YouTube kanalu dok čekate fizičko izdanje koje će se uskoro naći u prodaji.

 

 

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS