Ljetni hit

''Teži slučaj'' Songkillersa već danima ne silazi s glazbenih top-ljestvica

Songkillers (Foto: Screenshot) Screenshot

Nekonvencionalni tekst pjesme Predraga Martinjaka i Željka Banića svidio se publici pa je fraza ''srce ko u amebe“ već postala dio žargona.

Odlične reakcije publike i radijskih urednika najbolji su razlog kultnom bendu Songkillers da objave videospot za Radiofonik remiks pjesme ''Teži slučaj“, koja već tjednima ne silazi s vrhova top-lista.

Necenzurirane opuštene reakcije Baneta i otkačene ekipe Aquarius recordsa fenomenalno dočaravaju sjajnu atmosferu koja čitavog dana snimanja u režiji Izoom produkcije nije ni najmanje oscilirala.

''S obzirom na temperature koje zovu na plažu i ubacivanje u ljetni mod, napravili smo remiks Težeg slučaja koji se pokazao kao pun pogodak. Teži slučaj za lakše ljeto!“ izjavio je frontman benda Željko Banić Bane koji će i ovo ljeto provesti na pozornicama diljem jadranske obale. Nekonvencionalni tekst pjesme Predraga Martinjaka i Željka Banića svidio se publici pa je fraza ''srce ko u amebe“ već postala dio žargona.

Kreativna suradnja Songkillersa i Radiofonika započeta pjesmom „Pola tebi, pola meni“ uspješno se nastavlja remiksom za „Teži slučaj“ pa uskoro očekujemo još novih kvalitetnih pjesama.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS