SPLITSKI TBF I YAMMAT FM VOLE SE JAVNO

TBF stiže na YAMMAT.FM: slušajte njihov "Ritmo Floto" na 102.5 MHz!

PR 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

The Beat Fleet poznatiji kao TBF jedan je od najcjenjenijih domaćih bendova koji će se, uz live izvedbe svojih hitova kao što su "Veseljko", "Guzice i sise", "Mater", "Fantastična" i mnoge druge, sasvim sigurno u eteru YAMMAT FM-a osjećati kao ribe u vodi.

 Bez prijašnjeg iskustva u stvaranju glazbe, dečki su iz čiste znatiželje ranih 90-ih započeli kao standardni hip hop/trip hop sastav, a daljnjim su radom razvili i vlastiti glazbeni izričaj koji je ponekad možda teško definirati, ali mu je još teže odoljeti! Dokaz tome su I brojne nagrade - 19 Porina u svim mogućim kategorijama, od pjesme i rock albuma godine, preko produkcije i aranžmana do najboljih vokalnih suradnji. Iza njih je šest studijskih albuma, a ispred njih je sat vremena u eteru Yammat FM-a - srijedom u 19:00 i subotom u 18:00!

PR

Baš kao i Yammat - glazbeno raznovrsni, britki i društveno relevantni! Novopečeni power couple spaja neumorno isplivavanje iz mora poznatog, preslikanog i već viđenog! Ovu splitsku glazbenu atrakciju neusporedivog sounda čak niti neočekivani pozivi na sud ne mogu spriječiti u nemilosrdnom seciranju današnjeg društva, a pritom donose dašak splitskog đira u Zagreb. Zarazan ritam kojim pune dvorane u Hrvatskoj i šire, ovoga puta ekskluzivno prenose radijski valovi Yammat FM-a! Ili rječima Saše Antića: "Dozvolite da podijelim sa Vama radost i ushićenje što smo ponovno nakon 20 godina dobili priliku ostvariti naš životni san - a to je vlastita radio emisija. Vrtit ćemo glazbu koju volimo, ugostiti drage kolege i prijatelje, ozbiljno se zafrkavati i na koncu promovirati poljoprivredu - taj nikad dosegnuti cilj svakog muzičara. Slušamo se srijedom u 19h i subotom u 18h na Yammatu!"

PR

Srijedom u 19h i subotom u 18h, samo na 102.5!

Energy flows where attention goes!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS